centrum hilti lublin - NIE POLECAM

G
okarool 2010-08-19 16:26

centrum hilti lublin - NIE POLECAM

Witam

Radzę wszystkim omijać szerokim łukiem Centrum Hilti w Lublinie przy
al. Kraśnickiej.
Zniszczyli mi zwoje wirnika w szlifierce kątowej aby zmusić mnie do zakupu nowego za cenę zaledwie 400zł.
Zalecam wszystkim aby unikali tego sklepu za wszelką cenę.

Pozdrawiam

G
Tomasz 2010-08-20 09:38

Re: centrum hilti lublin - NIE POLECAM

Witaj,
Skąd wiesz, że to Oni zniszczyli ??
jednak jest to bardzo prawdopodobne - tak działa Hilti - na serwisie kasują ogromne pieniądze. Wymieniają po gwarancji całe środki za grubą kasę a poźniej chwalą się, że maszyny się nie psują !!

Polecam Wszystkim na przejście na marki takie jak : Boscha, MAkita , Dewalt. ( w zależności od narzędzia )

Pozdrawiam

G
Budowlaniec 2013-06-18 08:43

Witam,
Hm.. ja miałem akurat pozytywne odczucia z tym centrum obsługi. Może trafiłeś na jakiegoś idiotę... Ogólnie nie ma co przekreślać marki, to jakiś pojedynczy wypadek. Ja użytkuję i sobie chwalę.

Pozdro.

G
Darek 2013-07-29 21:31

Niestety ale to nie jeden pojedynczy przypadek mi uszkodzili 2 ale ja osobiście nie polecam

G
Andrzej1971 2013-08-28 11:37

Hilti to porządna marka. Serwis naprawia to co jest do wymiany w danej maszynie. Jak dla mnie to bardzo dobry pomysł, bo jak zaraz coś innego miałoby się zepsuć to znowu byłby przestoje w pracy. Ja osobiście polecam narzędzia Hilti.

G
szott 2013-08-28 12:58

Również mam nieprzyjemne doświadcenia z tą firmą także też odradzam..

G
Raffi 2018-08-23 11:13

Złodziejstwo w białych rękawiczkach, sprzęt pada zaraz po gwarancji a koszty naprawy takie że ręce opadają. Taka polityka firmy, biznes musi się kręcić. Lepiej kupić 3 razy tańszy sprzęt DeWalt, Metabo lub Makita, który nie różni się niczym i wymieniać sobie na nowy ale tańszy. Ta cała otoczka i gadka hilti o jakiejś wyższości tego badziewia to brednie tak jak w jakieś sekcie. Mają za to płacone żeby mamić naiwnych.

1