brak smarowania łancucha w husqvarnie 350

G
paweł 2009-03-20 00:00

brak smarowania łancucha w husqvarnie 350

witam wszytskich od jakiegos czasu nie mam zupełnie smarowania łancucha ( odrazu chciał bym zauwazyc ze nie lałem do smarowania łancucha zadnego przepalonego oleju jak widziałem nieraz !!!) moj problem polega na tym ze olej ze zbiorniczka jest podawany bo kapie podspodem!! na poczatku myslaem ze mam za długi łancuch ale zamieniłem na nowy i dzieje sie to samo nadal nie ma smarowania i szczerze powiedziawszy nie wiem co robic czy macie moze jakies sugestie co do tej sprawy!!1

G
uchu 2009-03-20 00:00

Re:brak smarowania łancucha w husqvarnie 350

spróruj na początek przeczyścć rowek prowadnicy bardzo często się zatyka

G
Paweł 2009-03-20 00:00

spróruj na początek przeczyścć rowek prowadnicy bardzo często się zatyka
Hey.
Albo jeszcze lepiej wogóle bez prowadnicy,ale nie za długo.
Pozdrawiam

G
PAWEŁ 2009-03-21 00:00

rowek był czyszczony nawet myslałem ze znajdyje sie za daleko rowka podajacego wiec dlatego postarałem sie o krórszy łancuch ale i tak nic to nie dało zapomniałem dodac ze to wszystko zaczeło sie dziac zaraz po odbiorze jej z serwisu wynieniałi mi klaszke osłonową pod koszem sprzegłowym i na poczatku poszedłem do tego serwisu a pan mi mowi ze z ich strony jest wszystko wporzadku mam jeszcze takie jedno przypuszczenie ze jak mi zakładali ta blasze to niw wsuneli zadobrze wezyka od samrowania ??? czy to tez moze byc przyczyna ze jest zamałe cisnienie i olej sie nie rozchodzi po prowadnicy ???

G
Zbyszek 2009-03-26 00:00

Sprawdz czy przy wałku pompy w tylnej części jest metalowy bolczyk.

1