Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Sprzęt kiepski serwis jeszcze gorszy. Miałem obcinarka do gałęzi gdy się zepsuła po gwarancji serwis nie posiadał już do niej części. Od roku używam...
Też kupiłem narzędzia tej firmy. Niestety też mam negatywne doświadczenia. Kupiłem obcinarka do gałęzi. Sprzęt zepsuł się po gwarancji, serwis...
Macie do polecenia jakieś zbiorniki na wodę? będę zbierała deszczówkę z dachu 2x4, powinna schodzić na bieżąco, więc nie musi być jakiś duży. miejsce...
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
Witam - może ktoś z szanownych forumowiczów mi doradzi - potrzebuję porządnej wiertarki z udarem pneumatycznym - ma wiercić w porządnym betonie a także (częściej) w drewnie i metalu - chcę kupić bosh-a z tematu - ale nie wiem czy spełni moje oczekiwania - nigdzie nie mogę doczytać się czy oferuje obroty prawo-lewo, i czy posiada funkcję kucia oraz blokadę obrotów przy kuciu. Czy ktoś mi doradzi kto używa może tego sprzętu - czy lepiej kupić osobno porządną wiertarkę i tanią młotko-wiertarkę (Einhell, Kinzo) - czy tego Bosh-a PBH 2000 RE (SRE)?
witam. jak najbardziej w domu sprawdzi się znakomicie posiada lewe/prawe obroty oraz funkcję kucia. pozdro
sprawdź na stronie www.bosch.pl tam wszystko pisze. podany model chyba kuje za pomocą specjalnej nasadki którą musisz kupić osobno. ale jeszcze sprawdź
podany model z całą pewnością sam kuje, bez zastosowania nakładki MV-200 link: http://plptocs.bosch-pt.com/boptocs-pl/Product.jsp;jsessionid=FA7A027424945BDC3418089B8E4AE0E2?division=hw&ccat_id=9635&prod_id=9596 pozdro
ten model nie różni się w środku od gbh2-/24DFR tylko zewnętrznie napewno lepszy zielony bosch niż nie jedna chińszczyzna
drobna poprawka ;) model pbh 200/240 re, w środu krył rzeczywiście te same podzespoły co seria gbh, jednak seria pbh 2000, to już niestety nowa maszyna. I nie ukrywam ze jakościowo odbiega troszkę od swojego starszego brata. pozdro
Ale mnie zaskoczyliście tym, że Bosch 240RE ma wnętrzności z 2-24DFR :) Jeśli tak jest, to można mieć fajną maszynkę za 474zł, bo za tyle są najtańsze nowe na pewnym portalu aukcyjnym ;) Znajomy właśnie szuka taniej młotowiertarki, miał brać Einhela albo coś w ten deseń a ja mu w takim razie polecę najprawdopodobniej to: http://www.allegro.pl/item216959600_mloto_wiertarka_udarowa_bosch_pbh_240_re_komplet.html tylko doradźcie mi, jak z trwałością tej maszynki - wytrzyma to domowy użytek (ale zaznaczam, że ciężki użytek bo remont w pełni...). Z Boscha ja znam tylko 2-26DFR i dla mnie rewelacja, 2-24 nie używałem i nie wiem ile był goszy od 26-ki, a to PBH 200RE to dla mnie całkowicie nowum. Warto to kupić? Nie rozsypie się po miesiącu? A może lepiej dołożyć i kupić coś innego, albo kupić tańszy sprzęt a zaoszczędzone pieniądze wydać na piwko... I jeszcze znalazłem coś takiego: http://www.allegro.pl/item214870419__bosch_240_re_dwie_glowice_wiertla_.html - też 240-ka tylko drożej, i: http://www.allegro.pl/item216819149_bosch_mlotowiertarka_pbh_220_re_sds_3_funkcje.html - jakaś 220-ka a też droga
witam wszystkie wyglądają na oryginalne a cena jest atrakcyjna. przed zakupem skontaktuj się ze sprzedawcą i zapytaj o gwarancję, czy wystawiają pisemną + dowód zakupu. Nawet jeśli kupisz najdroższą i tak sporo zaoszczędzisz pozdro
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.