Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Witam, Potrzebuję bardzo prostej wiertarki do sporadycznego użytku. Czasami wywiercić otwór w drewnie, plastiku. Coś co będzie w domu pod ręką, bo gdy potrzeba lepszego sprzętu do ścian czy betonu, to mam od kogo wziąć na chwilę. Co możecie mi polecić? Mogę sam wybrać w myśl zasady "prosta=niedroga", ale żeby mi się w rękach nie rozpadła i krzywdy nie zrobiła. Już kiedyś miałem suszarkę nieznanej firmy i eksplodowała mi w ręce. Nie chcę czegoś takiego przeżywać ponownie. :) Z góry dzięki za podpowiedzi. Nie podaje przedziału cenowego, bo nie wiem jaka kwota jest adekwatna.
Świeżutka recenzja, jeśli możesz wydać około 200 PLN weź pod uwagę nowego Skila: http://panfleks.blogspot.com/2012/11/skil-torro-6950aa-recenzja-porownanie.html Do betonu też się nada, nie będziesz musiał pożyczać ;-)
O, dziękuję. :) Wygląda ciekawie. Planuję wydać właśnie taką kwotę. PS. Fajny blog.
Bardzo proszę ;-) Dziękuję za komplement.
proponuję zobaczyć również: http://www.narzedzia.pl/wiertarka-udarowa-itamati-800w,40367.html oraz http://www.narzedzia.pl/wiertarka-udarowa-bosch-psb28-re,40378.html
Celma, np. WKRĘTARKA LITOWO - JONOWA WAK-Li 3,6. To już porządny sprzęt, idealny po własne potrzeby. My przeprowadziliśmy przez jej pomocy w zasadzie cały remont, z dużym powodzeniem - wiertarka ani raz nie odmówiła posłuszeństwa.
Przecież ta Celma to jest chińczyk. Bardzo niskiej jakości. Nawet na kartonie napisane "made in prch" rzekomo pod kontrolą Celmy... Już to widzę jak pracownik celmy chińczyków kontroluje i w chinach siedzi... Moc nie-polskich narzędzi" Wszystkie te wkrętarki to są i tak kopie Bosch IXO. I żadna nie dorównuje pierwowzorowi do pięt. Chcecie wkrętarkę 3,6V. Tylko Bosch.
Jaki remont przeprowadziliście tym pistolecikiem? Zaprawy nim mieszałeś? Ktoś o zupie, ty o dupie. Człowiek pytał o wiertarkę a ten wyskakuje z karaczanem do skręcania co najwyżej karmnika dla ptaków. Skretynienie marketingowców sięga już zenitu. Na co liczycie z tymi nachalnymi wstrzykami w każdym temacie? Jeszcze wstawiacie cały nazwy produktów tak żeby szukający jakiejś rady w sieci łatwiej trafiali na wasze super pozytywne komentarze. Szkoda, że robicie to z subtelnością małpy w chuci. W innym przypadku napisałbym, że po co Celmie taka nachalna polityka? Przecież dobre narzędzia same się obronią. Niestety omal zapomniałem, że jakość narzędzi Celmy od kilku lat pikuje w dół. I razem z takimi Stayerami, Parkside'ami i innymi gruzami muszą najmować jakiś ćwierćinteligentów do promocji w sieci. Całe szczęście, ale odsetek ludzi na równie niskim poziomie inteligencji, jest w naszym społeczeństwie bardzo mały. I mam nadzieje, że klienci nie dadzą się nabrać na te mogące co najwyżej wywołać uśmiech politowania, żałosne próby reklamy.
Po co Celmie taka polityka? BO TONĄCY BRZYTWY SIĘ CHWYTA. Za kilka lat to o Celmie nikt już pamiętał nie będzie, zbankrutują bo firm sprzedających chińczyki i koreąńczyki jest multum. A własnych narzędzi Celma nigdy nie zbuduje bo nie ma inżynierów i grubej kasy. Wszyscy moi znajomi z branży którzy kupili nowe Celmy byli bardzo niezadowoleni z jakości i parametrów tych narzędzi - nie chcą już więcej kupować. Narzędzia tanie i parametry adekwatne do ceny. Mówili ze nie kupią już więcej. Sam kupiłem ich "legendarna" wiertarkę i miła takie luzy na wrzecionie że do żadnego precyzyjnego wiercenia się nie nadawała. Z reklamacją też był cyrk. Dobre narzędzia obronią się same - tylko ze naprawdę muszą być dobre... Wracając do tematu autor już pewnie kupił tego Skila Torro - słusznie uczynił - dobry wybór dla majsterkowicza.
Celma kiedyś była naprawdę dobra. Bardzo często można się spotkać z wiertarkami z lat80/90 które wciąż hulają i jedynie co to części ekploatacyjne się zużywają...co niestety przy złej polityce Celmy bywa problemem(brak części zamiennych do starych modeli), obecnie Celma podobnie jak np bosch czy black&decker nie dorównuje tym co kiedyś produkowali. a wracając do tematu. Autorze,na Twoim miejscu brałbym coś taniego ale serwisowalnego. Może być ten skil,może być w/w black&decker,może sparky...zależy gdzie jaką okazję wyhaczysz.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.