Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Zgadzam sie, pracuje zawodowo koszac boboczy drog oraz rowy ze skarpami od czerwca do sierpnia po 12 godzin lacznie z sobotami uzywamy tylko wykaszarek Husqvarna...
Mam zamiar zakupić wkrętaki firmy Bahco i interesuje mnie Wasza opinia na ich temat, lub na temat danej firmy, polecił mi ją sąsiad, ale już taki jestem że opinia jednej osoby mi nie wystarcza więc proszę was o szczere opinie :)
firme znam z tego calego konkursu na ambasadora bahco. ale jezeli chodzi o do czynienia z narzedziami tej oto firmy, to nigdy nie mialem zadnego ich produktu, takze nie jestem w stanie sie wypowiedziec.
Skąd mamy pewność, że nie jesteś marketerem Bahco, a rzeczywiście użytkownikiem? Po takim bur...lu, jaki Bahco zrobiło sobie na tym forum, wątpię, żeby byli jacyś zadowoleni użytkownicy...
Nawet jak ktos jest zadowolony to po popisie specow od marketingu bahco raczej sie nie przyzna. Brawo. A wkretaki kup lepiej wera.
Ale o co chodzi z tymi narzędziami stąd? bo nie wiem. słyszałem, że są dobre, przynajmniej tak ludzie mówili, sam nie wiem, nie mam, ale chętnie się dowiem
a moge tak z ciekawosci zapytac o co chodzi z waszymi wypowiedzami ? bo z tego co czytalem i z tego co wiem od tescia- bahco to solidna firma i podobno ten konkurs na ambasadora tez byl wporzadku. Czyli sugerujecie, ze te narzedzia sa kiepskie i ze ta firma naciaga, czy ze o co chodzi ? pytam bo jestem ciekaw i nie chcialbym sie kiedys naciac na jakies podrobki
Czy widzieliście banalne próby reklamowania np wera, wiha, knipex ? Co do konkursu to słyszałem ze nie można było mówić żadnych negatywnych uwag na temat bahco bo to od razu gtzebalo szansę na wygraną. Zdaje sobie sprawe ze nie należy we wszystko wierzyć ale jak to mówią w każdej legendzie jest troche prawdy
rozumiem, no tak, pewnie macie racje... ale jezeli to bahco jest solidna firma i maja dobry sprzet to szkoda teraz, zeby stracili klientow przez zbyt przesadzona reklame... dziwne to wszystko, chceli sie zareklamowac, a tymczasem wyszlo im na odwrot.
Czy Wy nie widzicie, że Bahco tylko trochę zmieniło strategię? Teraz próbują naiwnych sierotek... żałosne... Nie uwierzę w żadną pochlebną opinię nt bahco wypowiadaną przez niezarejestrowanego użytkownika bez jakiegokolwiek dorobku w postaci postów...
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.