Wkrętaki Bahco

G
Bartłomiej 2012-02-19 13:49

Wkrętaki Bahco

Mam zamiar zakupić wkrętaki firmy Bahco i interesuje mnie Wasza opinia na ich temat, lub na temat danej firmy, polecił mi ją sąsiad, ale już taki jestem że opinia jednej osoby mi nie wystarcza więc proszę was o szczere opinie :)

G
mefjaski 2012-02-19 23:37

Re: Wkrętaki Bahco

firme znam z tego calego konkursu na ambasadora bahco. ale jezeli chodzi o do czynienia z narzedziami tej oto firmy, to nigdy nie mialem zadnego ich produktu, takze nie jestem w stanie sie wypowiedziec.

G
123 2012-02-19 23:45

Skąd mamy pewność, że nie jesteś marketerem Bahco, a rzeczywiście użytkownikiem? Po takim bur...lu, jaki Bahco zrobiło sobie na tym forum, wątpię, żeby byli jacyś zadowoleni użytkownicy...

G
Domi 2012-02-22 19:09

Nawet jak ktos jest zadowolony to po popisie specow od marketingu bahco raczej sie nie przyzna. Brawo. A wkretaki kup lepiej wera.

G
brzeszczot 2012-02-23 08:28

Ale o co chodzi z tymi narzędziami stąd? bo nie wiem.
słyszałem, że są dobre, przynajmniej tak ludzie mówili, sam nie wiem, nie mam, ale chętnie się dowiem

G
mefjaski 2012-02-23 16:40

a moge tak z ciekawosci zapytac o co chodzi z waszymi wypowiedzami ? bo z tego co czytalem i z tego co wiem od tescia- bahco to solidna firma i podobno ten konkurs na ambasadora tez byl wporzadku. Czyli sugerujecie, ze te narzedzia sa kiepskie i ze ta firma naciaga, czy ze o co chodzi ? pytam bo jestem ciekaw i nie chcialbym sie kiedys naciac na jakies podrobki

G
piotras_PROTOOL 2012-02-23 21:50

a moge tak z ciekawosci zapytac o co chodzi z waszymi wypowiedzami ? bo z tego co czytalem i z tego co wiem od tescia- bahco to solidna firma i podobno ten konkurs na ambasadora tez byl wporzadku. Czyli sugerujecie, ze te narzedzia sa kiepskie i ze ta firma naciaga, czy ze o co chodzi ? pytam bo jestem ciekaw i nie chcialbym sie kiedys naciac na jakies podrobki

Bahco swego czasu wpadło na "wspaniały" pomysł marketingowy.
Efekt był taki że forum które miało pomagac ludziom, zostało zasypane "pozytywnymi" wpisami "niby ambasadorów".

Szczerze to osobiście nie testowałem Bahco, ale jeżeli ktos teraz zapyta mnie o Bahco to powiem NIE.
Bo czy trzeba narzucać ludziom dobry towar w chamski sposób..

G
Domi 2012-02-23 22:58

Czy widzieliście banalne próby reklamowania np wera, wiha, knipex ? Co do konkursu to słyszałem ze nie można było mówić żadnych negatywnych uwag na temat bahco bo to od razu gtzebalo szansę na wygraną. Zdaje sobie sprawe ze nie należy we wszystko wierzyć ale jak to mówią w każdej legendzie jest troche prawdy

G
mefjaski 2012-02-24 17:41

rozumiem, no tak, pewnie macie racje... ale jezeli to bahco jest solidna firma i maja dobry sprzet to szkoda teraz, zeby stracili klientow przez zbyt przesadzona reklame... dziwne to wszystko, chceli sie zareklamowac, a tymczasem wyszlo im na odwrot.

G
123 2012-02-26 22:57

Czy Wy nie widzicie, że Bahco tylko trochę zmieniło strategię?
Teraz próbują naiwnych sierotek... żałosne...

Nie uwierzę w żadną pochlebną opinię nt bahco wypowiadaną przez niezarejestrowanego użytkownika bez jakiegokolwiek dorobku w postaci postów...

1