Re:Elektronarzędzia Einhell

G
Remix 2009-08-30 00:00

Re:Elektronarzędzia Einhell

kupiłem kose spalinową enihell BG-BC 25 Blue Line odpaliłem ja i niestety nie działa.wysłałem do serwisu (gwarancja door to door)po dwóch tygodniach bez żadnych dodatkowych kosztów otrzymałem nowy produkt.jak na razie pracuje bez zarzutu
do domowego użytku jest wystarczająca nożem koszę pokrzywy i małe drzewka, żyłką trawę i młode chwasty.
Jakość produktu 3/6

G
Sławomir Kalinowski 2009-09-06 00:00

Re:Re:Elektronarzędzia Einhell

Ale to jet denerwujace jak kupujesz cos nowego i... nie dziala!
Fatakna reklama dla firmy.
Szukalem sprzęgielka do mlotowiertarkii zwracalem się meilowo do hurtowni we wroclawiu . Nie uzyskałem żadnej odpowiedzi. Więc z tego wzgledu nie polece tej firmy nikomu cociaz posluguję się jej natrzędziami.
Nie robili Panu żadnej łaski ponieważ powinni wymienic panu na nową po zwrocie do sklepu, a nie zalatwiac sprawę dwa tygodnie.
Gwarantuję panu ,że w Niemczech nigdy by tak nie postąpili!
pozdrawiam Slawek

G
JK 2009-09-08 00:00

Re:Re:Elektronarzędzia Einhell

Masz racje że w Niemczech by tak nie postąpili, z tym że gdy Einhell posiada taki serwis w Polsce to 90% klientów odczułoby to negatwnie. Bo niemiecki serwis Einhella dział szybko i profesjonalnie, a co za tym idzie sprawdza dokładnie narzędzia przysłane do reklamacji, a większość tych narzędzi w polsce trafia do serwisu w stanie agonii. Albo jakby w kilka tygodni przeżyły 2 wojny światowe.
Szkoda że taki serwis nie istnieje, bo wielu szanowałby bardziej narzędzia i wykorzystywałby je zgodnie z przeznaczeniem. Tzn nie kupowało taniochy do codziennej ostrej pracy.

1