Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Macie do polecenia jakieś zbiorniki na wodę? będę zbierała deszczówkę z dachu 2x4, powinna schodzić na bieżąco, więc nie musi być jakiś duży. miejsce...
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
Witam Od jakiegoś czasu rozpocząłem sprzedaż narzędzi oraz akcesorii do domu i ogrodu Na sklepie https://narzedzia.pl/ możecie znaleźć spory wybór...
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
STIHL modele MS230, MS250 ew najmniejsza do spokojnej pracy przy domu MS-170D.
a ja mam jonsered pilarkę spalinową nikt nie może jej naprawić nie ma iskry chyba cewka gdzie ją dostac
Jonsered to bardzo dobra marka i należy do Elektroluxa . Części do niej dostaniesz bez problemu w Husqvarnie. pozdrawiam Slawek
Witam! Poszukuję piły spalinowej do cięcia drewna opałowego (głównie palety), ok 15m rocznie, ew. czasami coś grubszego. Cena: ok. 500zł. Jak narazie znalazłem Partnera 351 XT. Pozdrawiam i proszę o szybką odpowiedż ;)
tak
Husqvarna 55 idealny model kupiłem ją w 2000r. Pracowała lekko w lesie i ogrodzie ,przez 5 lat użytkowania od ,, czasu do czasu ,, nie było żadnych problemów.W 2005 r wyjechałem za granicę i sporadycznie uzytkował piłę mój tato.NO I ZATARŁ .Także macie odpowiedz JAK KTOŚ JEST MŁOTEM TO ZADEN SPRZET NIE WYTRZYMA .Nie wiem jak to zrobił czy złe paliwo lub olej .Po prostu oświadczył że się zepsuła.Wczoraj kupiłem Husqvarnę 450 jutro pomału zacznę docierac lekkim cięciem.PYTANIE DO SERWISANTÓW koszt w serwisie powiedzieli mi 900zł.Za ile tak naprawde można samemu naprawic.Opłaca się brac części z alegro Około 300zł i brac sie za naprawe?
irekk- HQ 55 to narzędzie niezawodne i z tradycjami o dobrej, ugruntowanej opinii. jednak wystarczyło ,że w pilarce zostało stare paliwo, lub tata użył starego paliwa - mieszanki i stało się nieszczęście , pila zatarta. Chcąc naprawiać, musisz wiedzieć jak wygląda cylinder tzn. czy nie ma głębokich rys , ubytków lub przetłoczeń, które będą dyskredytować go do dalszej eksploatacji. Cylinder to najdroższa część do wymiany przy zatarciu. Komplet tłoka kupisz za parę złotych , ale koszty cylindra są dość pokaźne.. Drobne zarysowania cylindra możesz przetrzeć wodnym papierem ściernym wodnym 500-1000- 2000 na przecierając nafcie. Wymianę wykonasz sam , bo jest to niezbyt skomplikowane. tak prawdę mówiąc to 55 kupisz na rynku wtórnym , kompletną w dobrym stanie w cenie o polowe mniejszą niż wycenił naprawę serwis Sławek
a co powiecie o spear jackson?
Słyszałem pozytywne opinie,podobno solidne wykonanie piły i nie nagrzewa się. Ale sam nigdy z niej nie korzystałem,wiec bazuje jedynie na doświadczeniach innych osób.
Najlepsze piły spalinowe ALPINA 3,2KM kupisz za 1600zł profesjonalną. Marka jest włoska ale nie które modele robione są w japoni. Osobiście mam model z japoni pracuje 3 lata bez problemu. Mój tata ma orginalnie włoską już około13-15 lat wycieła ogromną ilość drzewa bardzo twardego. Użytkowana przez wielu ludzi. Jest do tej pory. Naprawde jest użytkowana cały czas.
A mozecie mi powiedziec co moglo byc przyczyna zatarcia silnika w stihlu. Stwierdzenie serwisu jest takie ze ztarcie nastapilo z powodu zbyt duzej ilosci oleju w paliwie. Czy jest to wierutna bzdura czy tak moglo sie zdazyc. Prosze was o szybka odpowiedz bo choc pila jest juz po gwarancji to bede mogl sie zasmiac serwisantom w twarz jezeli nie maja racji. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow.
Na 99% NIEPRAWDA! No chyba że tego oleju było by w paliwie DUŻO - ZADUŻO. Jak już to odwrotnie - brak oleju w paliwie - WTEDY SILNIK SIĘ ZATRZE!
kupiłem piłę spalinową steel 5200 jest to produkt niemieckiej firmy i muszę powiedzieć ze jestem zadowolony bo za piłę o mocy 3.08 KM dałem tylko 250zł. Piła jeszcze nigdy nie odmówiła posłuszeństwa.
Jak piła Stell jest niemiecka to Stihl jest chyba według Ciebie chiński.
No i napewno nie ma 3km. (ok.1,8-2,0 mają te pilarki)
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.