Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Macie do polecenia jakieś zbiorniki na wodę? będę zbierała deszczówkę z dachu 2x4, powinna schodzić na bieżąco, więc nie musi być jakiś duży. miejsce...
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
Witam Od jakiegoś czasu rozpocząłem sprzedaż narzędzi oraz akcesorii do domu i ogrodu Na sklepie https://narzedzia.pl/ możecie znaleźć spory wybór...
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
Witam, czy ktos spotkal sie z firma Stenson ? Mam okazje kupic z Niemiec dosyc tanio ten sprzet,warto?
Zdecydowanie polecam Stihla: dostępność części i materiałów eksploatacyjnych praktycznie w każdej niewielkiej mieścinie od ręki. Zero problemów (ale trzeba przeczytać instrukcję i dbać o maszynę).
chce kupic pile spalinowa magnum 3/8 konia niech ktos doradzi jak ona sie sprawuje
Siema, czytaj o Nac, Eurotec itp to te same wynalazki tylko z innymi logo firm sprzedających. Znajdziesz to w marketach , targach, giełdach, ba nawet z .. nalepka HQ (jako podróbkę sprzedawaną przez oszustów). Wiec się zastanów czy warto....., a jeżeli już to czy wiesz od kogo kupujesz aby mieć gdzie naprawiać, serwisować, żądać zwrotu, wymiany...... pozdrawiam Sławek
Zdecydowanie zgadzam się ze Sławkiem: Nawet najlepsza pilarka od czasu do czasu powinna odwiedzić serwis. Zawsze coś trzeba wymienić. O ile łańcuch i prowadnica to pikuś to już np. wymiana kółka pływajacego czy filtra to już może być problem z dostepnością. O innych częściach nie wspomnę. Wielu kupujących łudzi sie, że "coś sie dobierze" ze Stihla cz Husqvarny. Nic bardziej mylnego. Żaden serwisant nie bedzie sobie zawracał głowy takimi wynalazkami bo (i nie może oficjalnie) i nie za to mu płacą. Często spotykam się z takimi sytuacjami że przychodzi ktoś z takim wynalazkiem i oczekuje że pracownik serwisu bedzie tracił godzinę na dobranie jakiegoś elmentu do maszyny do której nie ma nawet dokumentacji technicznej. Lakby nic lepszego nie miał do roboty..
zgadzam sie z tobom ja mam takom samom a ostatnio kupilem ms 250 polecam to dopiero ma kopa w poruwnaniu z 180 polecam przez dwa dni ona na siebie sarobiła ale jak bym miał wiecej kasy to bym kupił jeszcze lepsza pozdrawiam adam
witam mam takom samom sprawdz czy nie jest zapchany wylot oleju i sprawdz zawsze powinno sie tankowac paliwo i olej za jednym zamachem moze w tym tkfi problem pozdrawiam
Mam zamiar kupić pilarkę i jak narazie wchodzą w rachubę 2 modele makita dcs4610 i husqvarna 142. Husqvarna jest droższa o 200 zł ale ma też nieco wiekszą moc. Proszę o opinie którą z nich byście wybrali albo sugestie odnośnie podobnych modeli.
koledzy mam problem z odpaleniem pilarki partner 351' jak jest zimna to nie chce odpalić,ale wszczykne mieszanki bezpośrednio do cylindra to odpali.jaka moze byc przyczyna. dzwońcie 726776934
Jeżeli pilarka zapala po wlaniu porcji paliwa do cylindra, a nie zapala "normalnie" to sobie obejrzyj cały układ zasilania; filtr, odpowietrzenie zbiornika, gaźnik ( czyszczenie, membrany)....., możliwa, że po tym regulacja...( czy nie kreciłeś w gaźniku do tej pory?) pozdro Slawek
kup shindaiwa 446s jest to dobra pilarka mialem stihl 026 ktory sie juz wyeksploatowal i tez nie wiedzialem co kupic pila kosztuje 1600zl 3.2 km a robote robi co stihl za 2600zl mam 2 lata i roznic nie widze a stila mialem ok 15 lat
Witam. Panowie-kupiłem okazyjnie piłę firmy German Power. Moc 4.8 kW,masa 7,5 kg.długość"ostrza"50 cm. Czy to dobra piła? Ps.Nazwa firmy zupełnie nic mi nie mówi...
czy to dobra pila to się przekonasz w pracy , bo moje odczucie to jest takie że szajs. Jeżeli kupiłeś okazyjnie o Cyganow na targu lub giełdzie to ciebie naciągneli i będziesz miał z nią kłopoty w jej użytkowaniu. Powiem Ci ,że trzeba się pytać przed zakupem , a teraz to już jest po zawodach..... tak jak w małzenśtwie musisz mieć to co masz. Slawek
Na razie się sprawdza:) Pali na "dotyk". Po kupnie sprawdziłem łańcuch... Ostry jak brzytwa, za to całkowicie suchy i za bardzo naciągnięty...
Nasmarowałem łańcuch i prowadnicę,wyregulowałem łańcuch.Piła tnie aż miło... Jest jednak pewne ale.Po odstawieniu piły zauważyłem że wycieka spod niej olej. Co może być tego przyczyną?Przy korku (kołnierzu wlewu oleju)jest sucho...
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.