PARKSIDE

Do ostatniej strony »
G
3PiotrD 2012-06-04 00:34

Re: PARKSIDE

Witam, widziałem dzisiaj w lidlu szlifierkę (taką trójkątną) firmy parkside.. czy ktoś jej może używał albo coś o niej wie? wygląda bardzo podobnie do boscha tylko że cena jest dużo niższa! znajomy ma wiertarkę tej firmy i jest bardzo zadowolony także chyba warto hm?

G
3PiotrD hater 2012-06-04 16:05

@3PiotrD
Nie opłaca się tandeta, jednorazówka... co się z tym wiąże marnotrawstwo nieodnawialnych surowców(rudy metali,energia do produkcji i transportu), a dalej produkcja śmieci, bo po kilku użyciach Parkside ląduje w koszu.

Tak właśnie wygląda lidlowy shilling, przynajmniej nicka zmień głąbie.
Jak zobaczę na elektrodzie raz jeszcze twoj prymitywny shilling to leci w momencie raport do administracji. Będzie ban dzi*ko bez szkoły na IP.
Ile masz ze sprzedaży tego Parkszrotu ze spożywczaka ? Ile ci dali ?

tu pytał o kosiarkę - z lidla a jakże !
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1181669-30.html "> http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1181669-30.html

tu frajer pytał o młotowiertarkę - z lidla a jakże !
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1181669-30.html "> http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1181669-30.html

tu pyta o latarkę - z lidla a jakże !
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2289955.html

a tu sugeruje zakup żelazka (W LIDLU A JAKŻE) i rżnie głupa że żonę wyśmiał
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2269122.html

Sprzeczne opinie w tym temacie biorą się stąd właśnie, że jest grupka która regularnie wpada i wychwala te elektronarzędzia( bardzo często w momencie jak wychodzi gazetka a produkt ma być na dniach w ofercie tej szwabskiej sieci) Nie dajcie się nabierać na dobry i tani Parkside z Lidla!!! Proponuję zamknąć ten temat. Starczy już o jednorazowym Parkside.

G
Eryk 2012-06-04 19:36

Witam, widzę że temat parkside to temat rzeka, mam parę narzędzi tej marki, narzędzia są jakie są , moim zdaniem dobry stosunek ceny do jakości , ale nie o tym, panowie, czy ktoś miał do czynienia z opalarką 2000 W, tej że marki, proszę o podpowiedź czy warto zainwestować, cena ok 44zł, oczywiście będzie używana sporadycznie . pozdrawiam

G
anty hater 2012-06-05 11:02

@3PiotrD
Tak właśnie wygląda lidlowy shilling, przynajmniej nicka zmień głąbie.
Jak zobaczę na elektrodzie raz jeszcze twoj prymitywny shilling to leci w momencie raport do administracji. Będzie ban dzi*ko bez szkoły na IP.

Ciekawe znalezisko, ale niezbyt trudne skoro nawet ników nie zmieniał.

Pytanie dlaczego w żadnym ze wskazanych tematów nie ma TWOJEJ przeciwstawnej, a co za tym idzie wnoszącej coś do tematu opinii, byle jakiej (i nie grzeszącej kulturą czyli standardowo dla Ciebie) polemiki czy chociażby zapowiadanego zgłoszenia do admina? Elektroda dała Ci stałego bana na IP za chamstwo i trolowanie czy odważny jesteś tylko tutaj, gdzie nie musisz się rejestrować i zmieniasz niki jak rękawiczki panie Anty JK, JK hater, 3PiotrD hater, Gall Anonim, gutlak, Johne Doe2, JD2... długo by wymieniać.

@3PiotrD
Sprzeczne opinie w tym temacie biorą się stąd właśnie, że jest grupka która regularnie wpada i wychwala te elektronarzędzia( bardzo często w momencie jak wychodzi gazetka a produkt ma być na dniach w ofercie tej szwabskiej sieci)

I Ty postanowiłeś, sam w pojedynkę, stworzyć anty-grupę? Ilu "Ciebie" jest w tej grupie na dzień dzisiejszy? Masz już batalion? :D

G
antyhaters gonna hate 2012-06-05 12:16

Ciekawe znalezisko, ale niezbyt trudne skoro nawet ników nie zmieniał.

Zmieniał zmieniał. Tobie zostawiam znalezienie jakim jeszcze się posługuje.Masz szansę wniesienia czegoś do tematu!

Pytanie dlaczego w żadnym ze wskazanych tematów nie ma TWOJEJ przeciwstawnej, a co za tym idzie wnoszącej coś do tematu opinii

Ujawnienie shillingu nic nie wnosi ? Jesteś pewien ? Zastanów się dwa razy.

Elektroda dała Ci stałego bana na IP za chamstwo i trolowanie
Jak myślisz byłym moderatorom dają bana ? :DDDDD

długo by wymieniać.
Wymieniaj wymieniaj, bo poza JD2 jak kulą w płot.

I Ty postanowiłeś, sam w pojedynkę, stworzyć anty-grupę? Ilu "Ciebie" jest w tej grupie na dzień dzisiejszy? Masz już batalion? :D

To już sobie wymyśliłeś. Głupawo co prawda, ale masz takie prawo..

G
anty hater 2012-06-05 14:21

Ujawnienie shillingu nic nie wnosi ? Jesteś pewien ? Zastanów się dwa razy.

Ujawniłeś tutaj, nie na Elektrodzie, więc zanim ja się zastanowię dwa razy to poczekam aż Ty PRZECZYTASZ DWA RAZY post, na który odpowiadasz, a przynajmniej jego początek: "Pytanie dlaczego w żadnym ze wskazanych tematów nie ma ..." Dla ułatwienia - wskazałeś tematy na Elektrodzie, ale niczego tam nie ujawniałeś, o wpisaniu jakiejś konstruktywnej negatywnej opinii o narzędziach Lidla nie wspomnę. Podpierasz się co i rusz Elektrodą, a cały czas "produkujesz się" tylko tutaj (czyżbyś miał jednak tego bana ? :D )

Jak myślisz byłym moderatorom dają bana ? :DDDDD

Oczywiście. A od kiedy jest jakaś nietykalność na forach za zasługi? Chyba żartujesz. Pretorianie cezara zwykle kończą najgorzej. Od miłości do nienawiści jeden krok. :D

A zamiast mi pracowicie odpisywać i cytować tutaj, po prostu idź na wskazane przez siebie tematy i ujawnij tam shilling żeby usunęli te posty i przy okazji wnieś coś do tych tematów, na przykład jakąś negatywną opinię popartą czymś więcej niż Twoimi uczuciami, żeby inni czytelnicy mogli skorzystać.

Wymieniaj wymieniaj, bo poza JD2 jak kulą w płot.

Spokojnie, akurat TEGO nie pisałem do Ciebie. Pisałem do tych, którym może się będzie chciało cofnąć i przeczytać posty wymienionych przeze mnie "Gości" i zwrócą uwagę na ten sam sposób pisania, te same zwroty i tę samą kulturę dyskusji.
Musiałbyś mieć medycznie zdiagnozowaną, nie leczoną osobowość mnogą (i to taką, w której jedna o drugiej nic nie wie), żeby udało Ci wyzbyć wszystkich swoich cech i przyzwyczajeń w zachowaniu (np pisaniu na forum). A Ty jesteś po prostu zwykłym haterem udającym kilku użytkowników. Ale chyba za mało na batalion, co najwyżej pluton. :D

G
eryk 2012-06-05 21:41

Widzę że trafiłem w polemikę pychoanalityka z psychoterapełtą, ale panowie czy ktoś podpowie mi coś o opalarce Parkside 2000W, czy ktoś miał z nią do czynienia? czy warto kupić ? pozdrawiam eryk

G
lotus 2012-06-13 00:33

mam wkretarke 18v parkside, uzywam jej kilka razy w miesiacu. Działam w przeprowadzkach, czasem rozkrecam/skrecam meble, cos przewierce, odkrece drzwi, powiesze plazme... Zawsze uzywam tej wkretarki i jest naprawde ok, ma baterie litowa, ładuje sie okolo godziny, posiada sprawdzanie poziomu baterii i dwa światła diodowe. Polecam ten sprzet do uzytku domowego lub lekkich prac, co do ciezkich zadan na długą metę osobiscie doświadczenia nie mam ale za to ma je mój teść który jest stolarzem i zastepuje znane marki właśnie Parksaidem. Póki co chwali je- i nie piszcie,że amator itp. bo gość naprawdę robi konkretną robotę.
Lata praktyki.

G
mekong 2012-06-14 18:21

Zdecydowanie polecam profesjonalne narzędzia Parkside z czystym sumieniem. Jestem wieloletnim użytkownikiem tego sprzętu podobnie jak innych marek. Jednak w mojej opinii ani DeWalt, ani Makita ani niebieski Bosch a w szczególności Festool nie sa w stanie im dorównać. Podam przykład. Mam pilarkę ukosową Parkside - jest świetna. Rżnie wszystko jak leci, tak że muszę chować przed nią żonę, żeby mi jej nie zerżnęła, bo będę musiał jędzę wypędzić.
Naprawdę polecam, tylko uważajcie, żebyście stosowali zgodnie z instrukcją. Należy zwłaszcza pamiętać o czyszczeniu narzędzi miekką sciereczką po każdym uzyciu. POWTARZAM: miękką gdyż w innym przypadku stracicie gwarancję, a wtedy taki cenny i wartościowy sprzęt do śmietnika!

G
mekong 2012-06-14 18:23

Witam, widzę że temat parkside to temat rzeka, mam parę narzędzi tej marki, narzędzia są jakie są , moim zdaniem dobry stosunek ceny do jakości , ale nie o tym, panowie, czy ktoś miał do czynienia z opalarką 2000 W, tej że marki, proszę o podpowiedź czy warto zainwestować, cena ok 44zł, oczywiście będzie używana sporadycznie . pozdrawiam

czyli zapłaciłem pieniędzmi a dostałem gówno - jestem szczęśliwy!

G
to masz 2012-06-14 19:45

Jeżeli dostałeś gówno, za które zapłaciłeś, to się tym nie chwal, bo tutaj nikogo to nie interesuje.
Eryk pytał o opalarkę, więc chyba nie zrozumiałeś tematu, albo pomyliłeś forum :-D

G
Domi 2012-06-14 23:22

"Jednak w mojej opinii ani DeWalt, ani Makita ani niebieski Bosch a w szczególności Festool nie sa w stanie im dorównać" LOL
Niesamowite co internet robi z ludzi.
mekong czy ty kiedykolwiek miales przyjemnosc pracowac topowymi narzedziami dewalta, bosha czy festoola??? Napewno nie bo nikt kto mial z nimi stycznosc nie powie ze parkside jest lepszy. Na pewno takie niesamowite wlasciwosci parksida nadaje pocieranie szmatka MIEKKA SZMATKA pamietajcie.

G
123 2012-06-14 23:28

Domi, myślałem, że jesteś inteligentniejszy....
Przecież to co napisał poprzednik jest satyrą na tych, co wychwalają pod niebiosa narzędzia Parkside.

G
Henio 2012-06-15 15:00

Kolego z pod nicka : JD , JD2 , anty hater , mekong , może byś się bardziej wysilił i zmienił swoją stylistykę pisania bo aż "śmierdzi " że pisze to ten sam "leszcz " z Mekongu . Pozdrawiam .

G
Janek 2012-06-15 16:24

Ja mam kilka rzeczy parkside:

Szlifierka oscylacyjna - po pierwszym użycia poszła w kąt... muszę wymienić na taśmową bo czy to bosch czy parkside po prostu się nie sprawdza jako narzędzie.

Wiertarka udarowa - bardzo dobry produkt. Zjechałem już szczotki przy kuciu resztek betonu i nadal działa 100%.

Szlifierka stołowa - spełnia swoją rolę.

Elektryczna piła łańcuchowa - cieknie olej ale tnie aż miło. Dzisiaj zgłosiłem uszkodzenie, w poniedziałek serwis odbiera na swój koszt kurierem. Z pominięciem Lidla.

Biorąc pod uwagę cena/jakość/czas gwarancji parkside bije na głowę inny sprzęt marketowy i do amatorskiego użytku w zupełności wystarcza. A jeżeli ktoś chce tym sprzętem zarabiać to niestety... nie ma zmiłuj się... trzeba zainwestować w coś markowego lub stare niezniszczalne sprzęty made in PRL, DDR, CCCP.

1 ... 34 35 36 ... 62