Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Zgadzam sie, pracuje zawodowo koszac boboczy drog oraz rowy ze skarpami od czerwca do sierpnia po 12 godzin lacznie z sobotami uzywamy tylko wykaszarek Husqvarna...
Byłem szczęśliwym posiadaczem wiertarki udarowej PARKSIDE. Sprzęt wykorzystywałem przy budowie garażu i domu. Sprzęt sprawował się znakomicie przez pół roku (wiercenie w cegle betonie metalu itp) aż do momentu przewiercania stropu (żelbeton). Po wywierceniu kilkunastu otworów pod peszla fi 15 sprzęgło zaczęło odmawiać posłuszeństwa - próbowałem po prostu ją zajechać no i się udało (wina za duże wiertło). Reasumując sprzęt bardzo dobry ale należy używać go z głową. Jeśli chodzi o serwis: nie ma w Polsce serwisu więc po zaniesieniu wiertarki do sklepu zwrócono mi pieniądze. Wystarczyło powiedzieć że wiertarka nie działa tak jak powinna i po sprawie. Zamierzam znowu kupić ten sprzęt bo wiem już na co go stać
Parkside kupiłem niedawno i jest to ostrzałka do wierteł. Cichutko chodzi i ślicznie ostrzy. Wkrętarką też pracowałem i jest to niezły bajerek ze wskaźnikiem naładowania. Nie wiem jak inne narzędzia tego producenta ale myślę że jest to wysoki poziom amatorskiego sprzętu. Kupiłem ostatnio kątówkę SPARKY PRFESIONAL bo chciałem mieć profesjonalny sprzęt i żałuję bardzo. Była już 4 razy w naprawie chociaż są 3 kwitki i pieniędzy nie oddali tylko znowu naprawili. A właściwie bardzo delikatnie nią pracuję. Myślę że warto będzie zaryzykować i kupić Parksida i nie przepłacać.
Witam, W następnej gazetce widziałem kompresor parksaida za 399zl. Co myślicie o tym sprzęciku?? http://fanlidla.pl/gazetka/2011.09.08.narzedzia/2430,Kompresor,olejowy Zastanawiam się do czego można go wykorzystać a z czym sobie nie poradzi. Czy lepiej kupić tańszy o podobnych parametrach np specair lub rockworth??
Za ta cene widziałem 50L z pompami Abaca;)) rewelacji nie ma
A gdzie można zakupić taki kompresorek, prosił bym o jakiegoś linka lub o nazwę i model to sobie poszukam wtedy. Pozdro
Dorzucę swoje spostrzeżenia na temat narzędzi firmy PARKSIDE. Posiadam młotowiertarkę kupioną kilka lat temu i mówiąc/pisząc szczerze, to przerosła moje oczekiwania. Głównym powodem była chęć przejścia na sprzęt z mocowaniem SDS. Kupiłem ją z takim trochę niedowierzaniem i z nastawieniem, że jak się rozpadnie to trudno (w końcu kosztowała niecałe 300 zł). A ona jak na złość działa bezproblemowo ;-) Zrobiłem nią cały remont mieszkania – tysiące (dosłownie) otworów pod kołki, otwory pod puszki elektryczne (około 30 sztuk), kucie rowków pod kable itp. I wytrzymała to wszystko. Wychodząc z założenia, że sprzęt tej firmy do moich domowych (czasem intensywnych) zastosowań się sprawdził, dokupiłem sobie szlifierkę kątową z regulację obrotów. Działa bezproblemowo. Tak więc na chwilę obecną, wszystkim, którzy potrzebują elektronarzędzi do prac domowym polecam PARKSIDE’a.
A ja kupuję sprzęt przeważnie w LIDL-u i do tej pory żadne narzędzie mnie nie zawiodło.Wybudowałem dom i robotnicy często używali moich narzędzi ja też często coś majsterkuję jak to przy domu.Jestem na emeryturze i oszczędnie gospodaruję kaską.Tak więc sami widzicie jestem skazany na Lidla i Biedronkę a że nie jestem snobem to te sprzęty będę dalej kompletował.Mam już prawie wszystko i wcale nie mało-wczoraj kupiłem kompresor i pistolet do malowania,wyglądają przyzwoicie.Jak dotychczas nic nie sprawiło mi niespodzianki.
Witam. mówicie ze PARKSIDE jest sprzętem markeciarskim to dodajcie do tego "zielonego BOSCH-a np. market Netto, Real, Auchan, SKIL-a w Biedronce Bleck&Decker np. w Tesco czy to nie są sprzęty sprzedawane w " spożywczym". najlepiej na ten temat niech się wypowiedzą ludzie którzy maja taki sprzęt i umieją się nim obsługiwać bo oszołomy potrafili by hilti w 2 tygodnie zajechać i powiedzieć ze to kicha ( taki przypadek miałem na budowie idiota nówkę hilti młotowiertarkę w 2 tygodnie zaorał ) Dla mnie PARKSIDE jest na poziomie zielonego BOSCH-a sprzęt typowo dla majsterkowiczów dobre maszyny ale nie do katowania ( długa żywotność przy niewielkiej pracy jednorazowej) Skil i b&d to już tandeta na poziomie np. KINZO chyba ze Skil master czy starszy b&d Osobiście ma trochę gratów w swoim małym warsztaciku trochę chińszczyzny a trochę profesjonalnych i sam je sobie serwisuje tak że mam porównanie i po za tym jeszcze pracuje na budowie w sporej firmie tak ze widzę jak jakie narzędzia są używane i jak wyglądają jakościowo. Tak ze narzędzia PARKSIDE polecam majsterkowicza bo są jakością podobne do zielonego boscha , a jak ktoś mi powie ze w tydzień zajeżdża taki sprzęt to niech sobie kupi młotek i przecinak albo łopatę może do tego się nadaje
tylko taki jegomość i tak będzie moczył gacie że ma makite z autoryzowanego sklepu a ty mimo wszystko ze sporzywki. Dla tego jego musi być lepsze ...
Krótko: do wszystkich krytykantów. Najpierw niech polska :) myśl techniczna wymyśli i wyprodukuje coś choć w połowie tak dobrego, a potem niech przedstawiciele tej nacji zajmą się ocenianiem i wreszcie krytykowniem produktów innych. Przemyślcie to! Do amatorskiego (domowego) warsztatu użyję Parkside'a, a w firmie Boscha, B&D czy Einhell. Proste. A że dyskont, sklep spożywczy? Ludzie, większość z tych krytykantów kupowała w GS-ach, we wiochach, których nawet nie ma na mapach sztabowych, a teraz dupne Państwo i fachowcy z pogardą o czymś czego nawet nie byliby w stanie wymyslić...
w firmie B&D i Enhella ? i na prawdę nie śmieją się z ciebie klienci jak wyjmujesz te plastikowe zabawki ?
To tylko porównanie. A co ty wyciągasz? Fachuro? Gorolu ze wsi?
A tak na koniec: ci co sa przeciwko - nauczcie się najpierw pisać w tym waszym języku, bo tego bełkotu nawet czytać nie można - tak te wasze błędy kolą w oczy.
weź nie fandzol mi tukej, że hanysy yno w miastach mieszkajom, ty se lepij szpotloku idź kupić jakieś porządne narzędzia... bd i einhell ? cysto amatorka naprawdę
mam wkretarke aku z udarem uzywam tylko w domu jak do tej pory ma przeszlo rok i radzi sobie swietnie mala wada ze sie sama rozladowuje ale to zajmuje jej gruby miesiac jak jest nie uzywana czas ladowania baterii to 1.5h niema tak zle wiec mozna sobie naladowac tuz przed robota szkoda tylko ze bateria nie jest litowo-jonowa pewnie bylo by predze to dokladny nr tej wiertarki PSBS24A1
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.