Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Zgadzam sie, pracuje zawodowo koszac boboczy drog oraz rowy ze skarpami od czerwca do sierpnia po 12 godzin lacznie z sobotami uzywamy tylko wykaszarek Husqvarna...
Oem - no dokładnie, tankuję 98. Czy 95 jest dla leszczy? Nie wiem. Ale chyba nie mam powodów do wstydu, jeśli interesy dobrze idą i stać mnie na dobre i markowe rzeczy? Czy to jest przestępstwo może? Bo póki co widzę masę żółci i nic poza tym. Jeśli jesteś fachowcem i znasz się na swojej robocie to pewnie też zarabiasz wystarczająco dużo. Jeśli nie... to sam odpowiedz sobie na pytanie dlaczego. Może jak zaczniesz pojawiać się u klientów z dobrym sprzętem, to zaczną cię szanować i godnie płacić? A póki co wmawiaj sobie dalej, że narzędzia z Lidla są dobre na budowę;-)
Miałem nadzieję, że się czegoś dowiem o elektronarzędziu z Lidla, a tu ostatnie posty nie trzymają pionu. Zwykła przepychanka. Teoretyzować co lepsze co gorsze każdy może. Panowie, mam wrażenie, że chodzi o doświadczenia z pracy tym jednym narzędziem. Pozdrawiam.
Sprzęt niniejszej marki dostępny w Lidlu jest o.k. - POLECAM Z PEŁNYM PRZEKONANIEM ! Kupiłem ostatnio młotowiertarkę za 199zł + wiertła za 37zł // zestaw wystarczający dla osoby robiącej swoje remonty jak i większe prace, nawet remonty na zarobku. Wierciłem nią w żelbecie na budowie ok.50 otworów (fi-10, dług.130) w ok. godzinę, pracuje zadziwiająco dobrze! Udar jest pneumatyczny, nawet go "rasowo słychać" nie jak lipne udary zębatkowe... Sprzęt ma swoją wagę, czuć że nie jest to plastik z papierem... Następnie wkręcałem nią w wcześniej wykonane otwory śruby o długości 120mm - montowałem uchwyty do montażu stropu! -wszystko gładko i przyjemnie, "ino szum". Nie ma co się podniecać jakimś tam Boschem czy Makitą i wydawać 3x więcej kasy - zwyczajnie szkoda! Większość produkcji to i tak Made in China z logo marki Europejskiej o czym się dowiesz jak poczytasz dokładniej etykietki, lub się nie dowiesz. Jak spadnie, czy ukradną sprzęt za 200zł to mniej boli niż za 600-800zł Segment sprzętu marki "Parkside" o jakim rozmawiamy nie należy porównywać z np;Hilti za 2000zł, ale śmiało z np;Boschem w przedziale cenowym 500-700zł. To tak jak byśmy porównywali koparkę CAT i koparkę BIAŁORUŚKA... Obie koparki pracują podobnie, ale są zbyt duże różnice pomiędzy nimi aby uzyskać wymierne porównanie. pozdrawiam
Fachowca się nie ocenia po tym czym (jakiej marki wiertarką) wywierci dziurkę, dziurka to dziurka ma być wykonana zgodnie z jej założeniem. Widziałem fachowców z młotami Metabo za 4-tyś i efekt ich pracy, więcej reklamy sprzętem niż fachu w ręku! Sorry sprzęt za 10-tyś sam nie pracuje, operatorem jest osoba obsługująca a z nimi to wiadomo - co drugi "Kaszub" nazywa się murarzem, spawaczem, hydraulikiem, mechanikiem samochodowym itp. A policzyć powierzchni podłogi nie umie... Dla mnie ekipa wpada robi swoje i wypada a nie się modli... do wiertarki czy kontówki i wyciera ja ciągle szmatką ...
Sami tutaj fachowcy za 5 groszy;] - Po pierwsze taką makitę czy boscha poznajesz po tym jak ten sprzet wytrzymuje ci kilka tygodni lub miesięcy ciężkiej pracy! A nie próbnego bawienia sie amatora i wywiercenia kilkudziesięciu otworów. Porównywanie tych dwóch rzeczy jest brednią. Co do samego Parkside to są to bardzo przyzwoite narzędzia w tej cenie, podobnie jak kilka innych marek w tej cenie. Owszem może bosch zielony czy B&D to czasem przepłacanie za markę w stosunku do Parkside'a. Ale porównywanie go z Makitą, AEG czy niebieskim Boschem to jakaś parodia, zwłaszcza ludzi którzy ledwo ten sprzęt kupili!! Ile godzin przepracowaliście na Makicie czy Boschu profi aby porównywać wytrzymałość????? Zatrudnijcie się w firmie budowlanej i pracujcie na tym Parkside tyle co Bosch i za rok napiszcie co ile wytrzymało, zanim zaczniecie pisać takie brednie. Co do radości, pewnej tu osoby po wywierceniu kilkudziesięciu otworów;] to żeś zareklamował;)) Skoro to młot to musi tak wiercić to nie wiertarka z udarem mechanicznym. Chwalisz Parkside'a że ich młot jest elektro-pneumatyczny? Ja kupie w biedronce jeszcze tańszy młot i też pneumatyk i o czym to świadczy? O NICZYM, bo też będzie gładko i bez problemów robił otwory w betonie, a jest TAŃszy! Wiec po co ci Parkside za 200zł, skoro możesz mieć to samo za 100?;))) LUDZIE - Parkside to bardzo dobry sprzęt dla majsterkowicza i z tym się każdy zgodzi, ale nie porównujcie tego do narzędzi profesjonalnych! Bo to inna półka jakościowa.
Sami tu sprzedawcy za 5 groszy, albo 'profesjonalyści' co przepłacili za narzędzia i teraz płaczą bo nie potrafią wyjść na zero. :D Kupujcie sobie te drogie narzędzia, ja tanimi robię równie szybko i dobrze, a jak mi się zepsuje to nie mam przestoju,bo mam drugie zapasowe i jeszcze pieniądz zostaje w kieszeni. ;D ;D ;D A tym którzy myślą, że klient patrzy czy dziura wywiercona jest aegiem czy parksidem polecam wizytę u psychoterapeuty. ;]
Tak tak tanio i szybko;))) chyba powiesic póleczke;) - trwaj dalej w marzeniach o profesjonalnych narzędziach za grosze i byc fachowcem;;))) - piękne masz sny
Sąsiad wynajął fachowców do przebisia się przez fundament lany z B35 pod rurki od pompy ciepła. Przyjechali usmiechnieci wzięli swój profesjonalny sprzęt - Niebieskiego Bosha i po 10 mimnutach pracy skończyli z opadłymi koparkami ze zdziwienia jak BOSH się rozpadł na częsci. Może był wyeksploatowany , ale panowie byli klinicznei zdziwieni. Pojechali po inny sprzęt typu Hilti i tym sprzetem się udało po 15 minutach Fakt B35 jest bardzo mocny. Z ciekawości skorzystałem z kawałka betonu 15 x 15 cm B35 czy rozkuje jego moim wynalazkiem typu Einhell 750 W i o dziwo udało się . Moze miałem szczescie !!!
Szanowny forumowicz JK. zbyt emocjonalnie podchodzi to tematu i nie zrozumiał o co pyta pierwszy post... szkoda?! Nie zagłębiam się chłopie w Twoją wiedzę techniczną, zapewne na budowie jesteś "arcy majstrem" i wszech mądrym inżynierem od spraw budowlanych po szkole zasadniczej no i zapewne naprawisz F16 w szałerku. pozdrowienia dla Ciebie i podobnych fachowców
Seal takie bajki to opowiadaj dzieciom na dobranoc, jak chcesz ja też "wymysle" coś na poczekaniu i opowiem jak to "fachowiec" przyjechał na fuche z verto, euroteckiem lub prakside i po kilku minutach czerwony jak burak, jechal do marketu po nowy wynalazek mieniący się dobrym sprzętem;))) Co do pana fachowca, który tym razem udaje kogoś innego, bo pod innym nickiem można napisać kolejne brednie tak, aby każdy czytający pomyslał: "jezu ilu tu fachowców którzy pracują cięzko na Parkside! Ten sprzęt musi byc super!! Makita wysiada!" Powiem jedynie tyle, to ty jako niedorośnięty emocjolanie chłopiec rozwijasz dalej teorie spiskowe, jakoby wszyscy producenci narzędzi profi byli w spisku i produkowaliby to samo tylko z inną nazwą o 200% taniej. A może w WTC uderzył rosyjski Tupolew?;)) zyczę powodzenia w dalszych bujdach na forum. Mam za duży bagaż doświadczeń i za dużo klientów, którzy też Euroteckiem próbowali zawojować rynek remotowo-budowlany;] Ale Polak mądry dopiero po szkodzie i za nic nie chce uczyć się na błędach innych, woli je sam popełniać, bo to taka czysta sarmacka nautra;)
Dziękuję za post "zadowolonemu_gościowi" cyt. "Kupiłem ostatnio młotowiertarkę za 199zł + wiertła za 37zł // zestaw wystarczający dla osoby robiącej swoje remonty jak i większe prace, nawet remonty na zarobku. Wierciłem nią w żelbecie na budowie ok.50 otworów (fi-10, dług.130) w ok. godzinę, pracuje zadziwiająco dobrze! Udar jest pneumatyczny, nawet go "rasowo słychać" nie jak lipne udary zębatkowe... Sprzęt ma swoją wagę, czuć że nie jest to plastik z papierem... Następnie wkręcałem nią w wcześniej wykonane otwory śruby o długości 120mm - montowałem uchwyty do montażu stropu! ...." Konkretnie i rzeczowo opisane doświadczenia z pracy młotowiertarką. Myślę, że opisywanie różnic między sprzętem profesjonalnym, a amatorskim jest bezcelowe. Można być niegrzecznym wobec innych użytkowników forum, ale czy taki jest cel ?
Całkowicie POPIERAM!!!
Szanowny Forumowiczu JK. - daj sobie spokój z tym forum, bo chłopie z nerwów narobisz sobie choroby. Normalnie chyba jesteś z PiS-u..., bo udajesz że masz monopol na rozum :) Prowadzenie z Tobą dalszych rozmów jest bez sensu, bo Ty szukasz tylko zaczepki a nie rzeczowej rozmowy. Trzymaj się i Zacznij Jeździć w końcu na te Ciężkie Budowy do pracy a nie przesiadujesz ciągle na necie... bo kto będzie testował nasz sprzęt !! :) głowa do góry i nie bierz zbytnio do bani
Panie tech.. wrzuć na luz, daj sobie spokój z pisaniem tutaj takich postów które nic nie wnoszą, poza tym bynajmniej do PiSu... jakże bym śmiał obrażać twojego prezesa-premiera-prezydenta-wodza wszystkich "prawdziwych" polaków. Tacy używaja tylko naszych polskich super narzędzi made in China typu Topex i Toya. Poza tym normalny człowiek pracuje 8 godzin;) a doba ma ich 24, więc wybacz że tu czasem zaglądam, by zbesztać takie kwiatki jak tutaj piszesz. Tacy ludzie jak ty tutaj są czystym odzwierciedleniem klientów z kategorii: "Panie chciałem dobrą, ale tanią......" po czym wybór pada na najtańszy produkt, lub zwyzywaniem mnie od złodzieja, bo takie drogie i on widział w Realu o połowe tańsze narzędzia;) Krzyż na drogę takim, nawet ten od Pisuarów i moherów;) co go tak bronili.
JK ty pizdo szukasz tylko zaczepki, już był o tobie poświęcony cały temat, widziałęm miałeś sporo fanów heheh wypierd z tego forum bo naprawdę szukasz zaczepki i tylko ludzi wkurwiasz, jak byś podał swoje dane jestem pewiem że pare osób nawet w drugiego końca polski przyjechało by ci najebać w morę, uwierz mi tak by było, chłopie ludzie cię nie nawidzą, załóż swoje forum www.JKmojenajlepsze.pl i tam pierdol takie głópoty, coś jest najlepsze bo ty tak napiszesz heheeh jesteś chorym chłopie lecz się, żona pewnie cię nienawidzi i obciąga właśnie sąsiadowi, spierdalaj z tego forum, jakbym był adminem tego syfu już byś był zablokowany
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.