Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Zgadzam sie, pracuje zawodowo koszac boboczy drog oraz rowy ze skarpami od czerwca do sierpnia po 12 godzin lacznie z sobotami uzywamy tylko wykaszarek Husqvarna...
ja pierdole vel hilti skoro masz i hilti i dewalta to parksajda kupiłeś do domu? Albo jestes profi i wykonujesz swoja robote narzedziami na poziomie, albo jestes buraczanym chałupnikiem i na roboty wozisz walizkę hilti a tam wkrętarke ze spożywczaka. W co akurat nie watpie...
bakster dalej nie czai o czym jest te forum ,przeczytaj od początku to zajażysz .jezeli chodzi o firme wranler to literówka ale trzeba mieć troszke inteligęcji żeby widzieć że chodzi o wrangler.ciekawe czym ty jezdzisz do pracy żeby klientem miał do ciebie szacunek pewnie porsche cayenne żeby mogła ci sie zmiescic łopata i kilof. nie wiem co za roboty masz ze ci klient na ręce patrzy pewnie M3 remątujesz. na moich przyjezdza tylko architekt a klient ma to w dupie kto jak i co, za to opowiedzialny jest architekt .a archiekt zatrudnia takich podwykonawców którzy robią dobrą robote a nie szpanują wypasionym sprzętem.apropo forum ludzie tu opisują parksida czy jest ok czy nie a nie czy firma powinna pracowac takim sprzętem czy srakim.ja pisze ze mam taki i sraki i który gdzie pracuje to mój biznes.a np jezeli ktoś kładzie płytki to oczywiście potrzebny mu bedzie profesjonalny laser czy sprzęt do cięcia płyet ale np wkrętarka moze byc gorsza jezeli ma wykręcic czasem 2 wkręty i po ciul mu festool za 2,5 tyś tak tylko po to zeby kient był szczęsliwy.a i tak większośc ludzi nie wie co to za firma .parkside nie jest prof ale dla osób które mało pracója jest o niebo lepszy od innych tanich urządzen.i tyle.
vel ja pirdole sam pewnie jestes burakiem jezeli tak piszesz..testowałem akurat wkrętarke parkside i hitachi ,hitachi 2 baterie padły a parside dalej kręcił .więc nie zawsze profi jest takie cudowne.ale nie wiem co sie tak burchacie profesjonalny sprzęt to profesjonalny .ale nie konicznie cos tanszego to odrazu syf.a jezeli np w jakims sporzywczaku pojawiły by sie w promocji makita czy metabo od odrazu wołalibyście syf z sporzywczaka. akurat w tamtym roku kupiłem w sporzywczaku profesjonalny rower z carbonową ramą za 5 tyś a w dobrym sklepie z rowerami ten sam kosztuje 12 tyś i mam w dupie ze ze sporzywczaka.i to tyle w tym temacie.
Czemu ty się mnie czepiasz ja bronie parkside, euroteca i tym podobnych firm. Za te pieniądze są ok, jasne prędzej się zwalą jak makita czy tym podobne ale i adekwatnie mniej kosztują bo i nie są do pracy na budowie a troszkę podłubać w domu. Co do markowych też są ok, kosztują kupę kasy i na pewno zrobią dużo większą robotę. Ale do "domu" po diabła mi takie za parę tysięcy. Nie mam firmy i nie będę kupował markowych tylko dla tego żeby sąsiad sikałw majty na ich widok. A mam wkręcić 20-50 wkrętów przykładowo. dopisałeś 3 część i nadal jedziesz na mnie, przeczytałeś co pisze? Chyba nie zbyt dokładnie, mam parkside i to nawet parę narzędzi: piłę tarczową, wkrętarkę z udarem 24v i szlifierkę taśmową i są bardzo ok za tą kasę.
mnie stać na karzdy sprzęt
Otóż w temacie Parkside. Mam z tej firmy; - wkrętarkę akumulatorową (taką łamaną) - odkurzacz "przemysłowy" - lutownicę - polerkę samochodową A z Powerfixa - podnośnik "żabę" - podpórki - klucze / wiertła I powiem tak - stosunek jakość/cena - rewelacja. Sprzęt o klasę wyżej (albo o dwie) do tego co kosztuje. Do użytku domowego sprzęt idealny. Do używania jako narzędzie pracownicze? Też da radę, ale pewnie gorzej niż sprzęt do tego stricte przeznaczony. Nikt do domu nie będzie kupował Makity, Metabo czy np. Husqvarny, jeżeli ma tego użyć raz - dwa w miesiącu. Polecam narzędzia PARKSIDE do użytku domowego.
". hi hi a gdzie kompresor???" nie potrzeba kompresora aby młotek udarowy miał udar pneumatyczny ,zastanów się co piszesz !!!
Slyszelliscie kiedys o gownie na teczowym talerzyku? To sie tyczy czesto markowych produktów, podam przykład z innej beczki odnoszacy sie do odtwarzczy mp3. Kupilem kiedys ipoda zaplacilem sporo wierzac cena przeklada sie na jakosc. Miesiac mi wytrzymal. Kupilem produkt niemarkowy dziala juz 5 lat, kupilem 2 lata pozniej produkt tej samej firmy o wiekszej pojemnosci dziala takze do teraz. Najciekawsze jest to ze logowanie sie na stronie takiej jak komputer swiat i pisanie swojej opini o tej marce jest usuwane? (pytanie dlaczego)
ja od 20 lat nosze zegarek marki Ruchla i nie zamieniłbym go na Rolexa.Kase wydaje tak jak mi sie podoba i nie nabijam konta producentom markowych produktów.Jesli przyjdzie do mnie fachowiec z wiertarką firmy Parkside to nie wygonie go bo nie ma profesionalnej wiertarki Hilti lub Makita ważne jest to by zleconą mu prace wykonał profesionalnie..Jak ktos ma mało oleju w głowie to zepsuje kazdy sprzet a do młotowiertarki z udarem pneumatycznym bedzie potrzebował kompresora .
Tylko, że jest jeden problem, produkt markowy 9 na 10 przypadków, pozwoli fachowcowi wykonać pracę sprawnie, dobrze i szybko. Produkt typu prakside, albo co gorsze jakiś budget lub dexter 1 na 10 przypadków może da radę i nie będzie wstydu przed klientem.
Narzędzia nie nazywają się jak chcą, aby spełniały swoje zadanie.Markowe nie znaczy że bedą bardzo dobre. Do prac domowych lepiej kupić taniej niż przepłacać , a efekt będzie ten sam. Pracowałem wieloma narzędziami markowymi, o jakiej marce nie wspomniał nikt? marka ta nie potrzebuje reklamy i nie można kupić w normalnym sklepie, marka ta to hilti.
W poniedziałek jeżeli się uda to kupię młotowiertarkę w Lidlu. Mam cztery dni wolnego i trochę pracy dla niej do wykonania. Opiszę ewentualne zastrzeżenia na forum a gwarancja 3 lata myślę że jest dużym plusem. Pozdrawiam
Udar pneumatyczny w wiertarce nie potrzebuje żadnego kompresora, ponieważ pomiędzy narzędziem jest tworzona poduszka powietrzna wytworzona przez samą wiertarkę. Wystarczy na ten temat trochę poczytać, albo zapytać sprzedawcę w sklepie.
Sorry panowie ,zajmuje się montażem drzwi antywłamanowych (nie chwaląc się robię to naprawdę dobrze i szybko mi to idzie),często wyrywam w blokach żelbety ,że samemu za chiny ludowe nie zniósł bym tego nawet piętro niżej i powiem jedno do nawiercania otworów i nie wielkiego podkucia wystarczy mi młot OK (taka firma Z marketu w niemczech ) wizualnie badziew ,ale za 50 Euro śmiga ,jak wściekły ,zarobił już na siebie z 10 razy ,Do większych podkuć używam marketowego Mcalistera 15J daje rade ,ale nie ma szału ,więc jeżeli ten Parkside pracuje ,chociażby jak ten OK z marketu w niemczech ,to bym napewno kupił ,a ci wielcy fachowcy ,z SUPER sprzętem ,który wyładowują z auta 1,5 godziny ,jak to robią fachowcy w anglii ,często właśnie na sprzęcie ich umiejętności się kończą ,Czyli więcej sprzętu ,niż talentu :))) oczywiście nie wszyscy ...... Jak to kiedyś się mówiło UVE AMPLER to nawet na polskim ROMECIE wygrałby wyścig pokoju :)))
@Pomysłowy_Dobromir jak już ją troszkę przetestujesz to napisz koniecznie czy jest warta tych 2 stów. Oraz plusy i minusy narzędzia. Bo też się zastanawiam czy do takiego amatorskiego zastosowania raz na ruski rok jej nie kupić, coś tam podkuć lub wywiercić.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.