Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
CAS 12P. Bateria 12 do tego to straszny chłam. Pierwsza działała jakieś 3 mieś. Druga po reklamacji jakieś pół roku (używana sporadycznie). teraz leży...
Witam. Nawet najtańsza markowa pilarka będzie dobra. Ważne, żeby był dostęp do serwisu i części zamiennych. Kurs obsługi pilarki też jest potrzebny,...
PKS Brzeg – usługi mechaniczne to pewność, że Twój samochód zostanie naprawiony przez fachowców. Ich zaangażowanie i profesjonalizm są na najwyższym...
Człowieku, ta wypowiedź prywatnej osoby figuruje w przeglądarce jako opinia nt. Yato! To nic, że pod innym pytaniem użytkownika są nasadowe Yato polecane...
Nie zdarzylem jeszcze sprawdzic jaki to sprzet gdyz mialem fart lub niefart nabyc egzemplarz zdekompletowany najprawdopodobniej przez klientow. Brakowalo kolnierza mocujacego tarcze. Interesuja mnie opinie na temat tego sprzetu poniewaz mam w tej chwili opcje:obstawac przy zakupie czy tez zrwocic. Co do pierwszych wrazen, to: estetyka- bez zarzutu,cena- atrakcyjna, spory asortyment osprzetu w powalajacych cenach. Wszystko to wyglada pieknie, ale jak cos jest zbyt tanie to nie moze byc prawda. Fakt. Dalem sie skusic. Czy to blad, czy dobry wybor, czas pokaze,gdy zaczne uzywac na serio tego urzadzenia. Musze jednak przyznac , ze w Lidlu, w gazetkach i reklamie wszystko jest piekniejsze niz w rzeczywistoscii i tutaj nie proznuja. Jesli w parze z tym bedzie szla jakosc i satysfakcja z produktu wszystko bedzie o.k. Jesli nie rzeczywistosc okarze sie jak zwykle brutalna. To tyle na razie drogi czytelniku.
moje
To ja.Sorry za dziwne wpisy
witam jestem wykonawca usług budowlano remontowych ,pracuje na narzędziach sprawnych rożnych firm ,makita wkrętarki ,wiertarka ,szlifierka kątowa duża ,metabo wkrętarka ,pila ,bosch kątówka z regulacją obrotów oraz poziomica laserowa i wiele innych .Jakis czas temu okradziono mnie z narzędzi i bylem zmuszony na szybko kupić parę klamotów . Akurat bylem w Lidlu po wodę do picia i zobaczyłem wiertareczki takie male po 30 euro sztuka no to kupiłem jedna zawiozłem na budowę a ze robiliśmy adaptacje dachu na mieszkanie to wiadomo przyda się ,dałem chłopakom i heja do roboty na drugi dzień stwierdzili ze jest ok no to dokupiłem druga,pracują intensywnie już z 4 miesiące i około 8 tysięcy wkrętów wkręciły i nic stwierdzam ze jestem zadowolony bardzo te małe do płyt g-k perfekt i moc i waga .Tak ze praktycznie co tydzień idę sobie do Lidla sprawdzić co maja ciekawego i ewentualnie sobie kupuje ostatnio kupiłem wkrętarkę akumulatorowa za 80 euro z udarem fakt udar katastrofa tylko 1J ale za to moc ma bardzo dużą i po próbach lepiej wypadła niż Metabo którą używam do ciężkiego wkręcania . Co do reklamacji zwróćcie uwagę ile tego sprzedają w jednym tygodniu w całej Polsce tysiące sztuk. Mogę wiec śmiało powiedzieć ze będę kupował narzędzia w Lidlu . A z innej beczki powiem tak, te narzędzia już się zwróciły i zarabiają na mnie a jeśli padną to tak jak inni tu pisali po prostu z utylizuje je i kupie następne . Następna sprawa nie narzędzia mówią o fachowości tylko wykonana robota .Dobre zaplecze narzędziowe tylko przyspiesza wykonanie danej pracy .
kupiłem wkrętarkę akumulatorowa za 80 euro z udarem fakt udar katastrofa tylko 1J ale za to moc ma bardzo dużą i po próbach lepiej wypadła niż Metabo którą używam do ciężkiego wkręcania .
Panowie a ja mam pytanie odnosnie kompresora ktory jest w lidlu. Chcialbym sie dowiedziec czy on dobrze bedzie pracowal z dostepnymi rowniez w lidlu narzedziami pneumatycznymi. Konkretnie: - pistolet na zszywki - szlifierka mimosrodowa - pistolet do malowania czy ten zbiornik 24l nie jest zbyt maly ? chodzi o prace remontowe we wlasnym domu zadnych prac zarobkowych.
Chcialbym sie dowiedziec czy on dobrze bedzie pracowal z dostepnymi rowniez w lidlu narzedziami pneumatycznymi. Konkretnie: - pistolet na zszywki - szlifierka mimosrodowa - pistolet do malowania
czy ten zbiornik 24l nie jest zbyt maly ?
Czyli szukac kompresora z butla 100l ok a jaka powinien miec wydajnosc abym mogl go uzywac do pistoletu lakierniczego i do piaskowania ? i do szlifierki lub gwozdznicy ?? jaka wydajnosc powietrza ? czy 350l/min wystarczy ??
100 litrowa butla jest optymalna. 50 litrów sprawdzi się przy sprężarce dwutłokowej. Wydajność najłatwiej policzyć tak - zapotrzebowanie narzędzia + 30-40% = wydajność kompresora. Dane o zapotrzebowaniu na powietrze znajdziesz w specyfikacji poszczególnych narzędzi. Ja korzystam z dwutłokowej 50-tki. W zaprzyjaźnionym warsztacie mam 250 litrowego, wolnoobrotowego WANa. I dopiero ten pozwala w komfortowych warunkach lakierować. Do mniejszych prac sprawdza się 50-tka. To gwoździarek wystarcza mi nawet 8-mio litrowy RAWL, który opisywałem na blogu.
Witam. Chcem kupic multimastera parksaida z regulacja obrotow. Jest ktos kto urzywal tego urzadzenia? Cena jest dobra, chodzi mi najbardziej o to jak glosno chodzi.
@Marek, ja miałem takie narzędzie. Aktualnie w ofercie jest chyba jakiś nowszy model (końcówka oznaczenia A2 - ja miałem A1). Nie jest to w żadnym wypadku profesjonalne narzędzie. Pracuje dość głośno, jak każde narzędzie oscylacyjne. W porównaniu z modelami innych marek nie m zbyt wielkiej różnicy w "hałaśliwości". Zaznaczam, że ja kupiłem swój egzemplarz w 2011 roku i moja opinia dotyczy właśnie jego. Mój egzemplarz dość mocno się grzał. Oprócz tego i szczegółów konstrukcyjnych (wygląda, jakby był składany przez ślepego montera na spółkę z pijanym konstruktorem) nie ma większych wad :) Końcówki z zestawu były kiepskiej jakości - na kilku korozja była już w momencie zakupu. Tutaj masz informacje o moim egzemplarzu: część 1: http://panfleks.blogspot.com/2011/10/parkside-elektronarzedzia-z-marketu.html część 2: http://panfleks.blogspot.com/2011/10/parkside-pmfw-280a1-elektronarzedzia-z.html część 3: http://panfleks.blogspot.com/2011/10/parkside-pmfw-280a1-elektronarzedzia-z_30.html
Dzieki za Twoje informacje, przydalo mi sie. Kupilem rok temu w biedrace multimastera i zarobil na siebie kilkanrazyb a paroside napewno zastapi go lepiej. Jak go troche pouzywam to napisze tu jak sie sprawuje. Pozdrawiam
czy ktoś ma myjkę ciśnieniową ??chcę kupić ale nie wiem czy się opłaca ! prosze bodpowiedzcie
Może i wierci dobrze ale skuć tym nic nie można i przełącznik trybu pracy popsuł się po paru zmianach położenia.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.