Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Zgadzam sie, pracuje zawodowo koszac boboczy drog oraz rowy ze skarpami od czerwca do sierpnia po 12 godzin lacznie z sobotami uzywamy tylko wykaszarek Husqvarna...
jakie macie opinię na temat narzedzi coval, ponieważ ja mam jak najgorsze, grzechotka profesjonalna 72 zębów okazala sie bublem,po miesiącu urzytkowania rozleciała się ,
uważam że sprzęt ogrodniczy - sekatory to również porażka. NIE POLECAM!!!
Kiedyś kupiłem sobie taki zestaw nasadek z 2 grzechotkami Coval. Generalnie jestem zadowolony. Dodam jedynie, że używam tego amatorsko i dość sporadycznie więc nie wiem jak by się sprawdziło w użyciu profesjonalnym.
Jak z tymi kluczami jest w końcu? Do tej pory były chwalone a teraz jakość im się popsuła? Sam je kupiłem po przeczytaniu opinii na tym forum a teraz okazuje się że to błąd?
Szczerze mówiąc nie wiem, jak ludzie pracują tymi kluczami, że okazują się bublem...;-) Ja mam zestaw ze zdjęcia poniżej. Używam od 1,5 roku, wykorzystuję przy pracy w aucie. Nie robię tego zawodowo, ale oprócz aut mojego i żony klucze czasami "zasmakowały" także w pozostałych autach w rodzinie ;-) Oczywiście podstawą przy każdym zestawie kluczy jest rozsądek (który przejawia się, np. tym, że nie żenimy grzechotki z półtorametrową rurą ;-)). Nasadki (szczególnie te na 1/4 cala) wyglądają na pierwszy rzut oka lichutko, ale sprawdzają się w pracy całkiem dobrze. PS Nasadki testowałem także z kluczem udarowym...
Jeśli ktos potrzebuje narzędzia, aby pochwalić się nimi znajomym, to polecam. Wygladają solidnie i efektownie. Jesli potrzebuje do normalnej pracy to ponizej widać młotek 3 kg po kilkukrotnym wbiciu klina rozłupujacego fiskars w czasie rąbania drzewa do kominka. Mniej niz godzina szkolenia, że "covol" to super bubel kosztowała mnie 42 zł.
Posiadam zestaw covala 150 el i 25 częściowy zestaw kluczy płasko-oczkowych. I szczerze powiedziawszy jestem zadowolony. Używam do naprawy aut rodzinie i znajomym tak amatorsko, a także w domu. Jedynie pękła mi nasadka z imbusem 6 na 1/4. Ale to dlatego, że próbowałem odkręcić mocno zapieczoną śrubę bez odrdzewienia przy użyciu 50cm rurki. Nasadki są bardzo wytrzymałe i klucze płasko oczkowe również. Mogę z czystym sumieniem polecić.
Za dobra frma to nie jest. Nasadki ze słabego materiału - odkształcają się przy intensywnym użytkowaniu, bity tx- porażka, przy użyciu tx8 (czyli malutkie śrubki np w dysku) zrobił się z niego świderek-dosłownie. Nie polecam, jest to zły zakup. lepiej odżałować parę stówek więcej i kupić na starcie lepszej jakości narzędzia i zaoszczędzić sobie nerwów nawet przy amatorskiej pracy
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.