Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Mam rok wkrętarkę akumulatorową Parxaid i sprzęgło legło Opór na poziomie 1 albo lżejszy Gdzie to oddać do naprawy
szczerze mówiąc najprostszym i tanim rozwiązaniem są po prostu organizery z przegródkami, każda rzecz ma swoje miejsce i nie trzeba później szukać...
Posiadam kosę spalinową eurotec germany gt110 power, jestem z niej zadowolony, mimo iż kupiłem używaną i nie posiadam do niej instrukcji - poszukuję...
Jeśli chodzi o części szukaj na ich stronie, mają całe bazy wraz z schematami https://m2parts.pl/pl/navigation/czesci-zamienne-151.html
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
chciałbym kupić myjkę k.3.55 w obi co oniej myślicie i czy ktoś ma takom myjkę , i jakom ma pompę ponoć alu
Solidny model do użytku domowego. Wszystkie zalety linii X Range czyli wąż ciśnieniowy na szybkozłączu ,system Plug and Clean w dodatku aluminiowa pompa Alu Best ! Teraz mają je jeszcze chyba w dobrej cenie 699 zł bo wcześniej kosztowała dwie stówy drożej. Moim zdaniem warto !
A od kiedy klasa K3 ma pompę aluminiową?:>
......a od czasu powstała linia X Range ! K 3.500,K 3.550 mają głowice aluminiowe.
...tak przynajmniej podaje Karcher w karcie produktu. Musze poszukać w swoich papierach -jak znajdę to zeskanuję i zamieszczę :)
pierwsze słysze;P owszem klasa K4 tak, poza tym rozróżniałbym tutaj słowa głowica pompy, od samej pompy;)(czyli całość)
Oczywiście że głowica-każdy kto wie jak działa myjka karchera wie ze mowa jest o głowicy pompy. Potocznie mówi się jednak pompa bo tak jest wygodniej nawet w papierach od Karchera jest napisane "pompa aluminiowa" . Tak jak pisałem -mam gdzieś kartę produktu od Krakowskiego Karchera i tam wyraźnie napisane jest że pompa jest aluminiowa. Jutro postaram się jakoś ją skopiować . Nie ma reguły co do pomp w konkretnych klasach wydajności np parę lat temu był w sprzedaży model K 5,00 który mimo klasy wydajności 5 miał pompę z kompozytu. Materiał z jakiego wykonano głowicę pompy ma znaczenie w zasadzie w odniesieniu do intensywności używania myjki. Kompozyt słabiej odprowadza ciepło więc takie myjki nie nadają się do długotrwałej pracy ,trochę lepsze jest aluminium ale najlepsze myjki mają głowice z mosiądzu bo świetnie odprowadza ciepło-dodatkowo w HD pompy smarowane są olejem. W zasadzie do użytku domowego myjka z pompą kompozytową powinna spokojnie wystarczyć . Przez trzy lata eksploatowałem myjkę k 2.90 -mieliśmy ją w firmie w której pracowałem wiec myła w tygodniu kilkanaście samochodów służbowych i dawała radę, Pewnie działałaby do dzisiaj gdyby kolega nie przejechał jej samochodem :)
Cóż ...chyba muszę odwołać to co pisałem ! Pomyliłem prawdopodobnie modele -na specyfikacji nic nie pisze o aluminium. Wychodzi na to że pompa jest faktycznie kompozytowa tak jak we wszystkich trójkach ale......... No waśnie - wydaje mi się że jak oglądałem myjkę K3.500 to była tam pompa z aluminiową głowicą ,ale teraz to głowy nie dam-muszę to sprawdzić organoleptyczne. Mój znajomy ma taką myjkę więc pewnie namówię go do zajrzenia co jest pod obudową.
Nie mylileś się-myjki z serii K 3.500 (wszystkie z silnikami chłodzonymi wodą) mają pompy aluminiowe. Wcześniejsze trójki ze starszych serii miały pompy z kompozytu. Wiem bo sam taka myjkę rozbierałem !
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Jeśli chodzi o myjki ciśnieniowe to polecam modele firmy kranze. Można je kupić tanio np tu Tutaj">http://www.ankerservice.pl">Tutaj
http://www.ankerservice.pl taki miałbyć link ale nie widzę opcji edycji.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.