Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Sprzęt kiepski serwis jeszcze gorszy. Miałem obcinarka do gałęzi gdy się zepsuła po gwarancji serwis nie posiadał już do niej części. Od roku używam...
Też kupiłem narzędzia tej firmy. Niestety też mam negatywne doświadczenia. Kupiłem obcinarka do gałęzi. Sprzęt zepsuł się po gwarancji, serwis...
Macie do polecenia jakieś zbiorniki na wodę? będę zbierała deszczówkę z dachu 2x4, powinna schodzić na bieżąco, więc nie musi być jakiś duży. miejsce...
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
Mam problem z wirnikiem, najprawdopodobniej się spalił i potrzebuję go wymienić lub kupić drugi. Proszę o informacię gdzie jest serwis pogwarancyjny lub sklep z częściami do kinzo. Moj e-mail polblume@neostrada.pl dzięki
kinzo to narzędzie chińskie z bardzo dolnej półki więc sklepu z częściami nie ma proszę o fotkę na pocztę i ewentualny kontakt tel. 042-2998260 może coś się załatwi
Wybacz Jerzy, że się wtrącę. Masz racje Kinzo nie jest serwisowane. Ale nie pisał bym z bardzo dolnej półki. Bo widuje o wiele gorsze i pod względem działania i pod względem wykonania. Pozdrawiam
Witam, Jerzy i terror - myslicie się !!! Numer do serwisu KINZO 081-532-49-03
a jest serwis. tyle ze kinzo wypadło ze sprzedaży z marketów budowlanych i pojawia sie tylko na jakieś promocje pozdro ps taniej wyjdzie kupno nowej:)
Ale przed końcem ubiegłego roku Kinzo nie miało chyba serwisu. W tym roku serwis już jest :D Ale gwarancyjny i tylko w Lublinie :PP
znowu się mylicie. Serwis jest też pogwarancyjny!!! A kinzo nie wypadło z maketów budowlanych, wrecz przeciwnie!
ta. jest traktowany jak produkt promocyjny. dlatego nie wypadł
jaki serwis hahaha jak sie zdaje to rozbieraja nowe chinskie i wkladaja do klientowskich ruletka mozna dostac nowy sprzet jak sie dobrze zakreci
to chyba sam sobeszak ,,oszust pisze z ser kin...
Przede wszystkim Kinzo to nie żaden chiński chłam, ale porządne holenderskie narzędzie. Mam młot udarowy Kinzo 850 W 25C20. Narzędzie jest znakomite. Przez 4 lata pracowałem nim bez problemów. Wirnik się spalił, gdy go pożyczyłem - gość po prostu nie dał mu odpocząć i wytopił komutator. Kratka była zapchana gruzem, co tez miało wpływ na sprawność chłodzenia. W każdym razie narzędzi już nie pożyczam.
Okazało się, że wirnik jest w porządku! Smród spalenizny i wybijanie bezpieczników to efekt zwarcia w przewodzie zasilającym, który już się zmęczył przy rękojeści. A więc będę mógł tym "chińskim" (ukłony dla znawców) młotem przepracować kolejne 4 lata :)
witam panowie zgadzam sie z kolega jak widac na naklejce to nie chińskie. Moj mlot dopiero po 6 latach pracy ciezkiej skonczyly sie szczotki i rozwalilo komutator na wirniku ale jestem zadowolony z tego mlota
Jeśli ma ktoś uszkodzony młot kinze 25C20 proszę o kontakt pod nr. tel 505 260 820 poszukuję obudowy końcowej. Przy posiadanym młocie została urwana.
Mi się też to urwało
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.