Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Sprzęt kiepski serwis jeszcze gorszy. Miałem obcinarka do gałęzi gdy się zepsuła po gwarancji serwis nie posiadał już do niej części. Od roku używam...
Też kupiłem narzędzia tej firmy. Niestety też mam negatywne doświadczenia. Kupiłem obcinarka do gałęzi. Sprzęt zepsuł się po gwarancji, serwis...
Macie do polecenia jakieś zbiorniki na wodę? będę zbierała deszczówkę z dachu 2x4, powinna schodzić na bieżąco, więc nie musi być jakiś duży. miejsce...
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
W wolnych chwilach w domu chętnie majsterkuje i tak powoli gromadzę różnorakie sprzęty, które moje majsterkowanie mogą wspierać. Więc jak ktoś z Was jest w stanie coś ciekawego zaproponować jeśli chodzi o firmy, które gwarantują dobrej jakości sprzęty i mają duży wybór elektronarzędzi to chętnie skorzystam z podpowiedzi.
Bardzo dobre doświadczenia mam ze sprzętem przygotowywanym przez narzedzia.pl jeśli chodzi o elektronarzędzia. W firmie od lat korzystamy z tego dostawcy, szef z nimi współpracuje i dostarcza urządzenia, które są potrzebne i faktycznie te urządzenia są bardzo dobrze wykonane, do profesjonalnych zastosowań w mojej ocenie będzie to faktycznie świetny wybór. Jak szukasz urządzeń, które są dobrze wykonane i pozwolą na intensywną pracę bez obaw o awarię to wydaje mi się, że ta oferta będzie dla Ciebie atrakcyjna.
U mnie w firmie przy różnych pracach remontowych wykorzystujemy elektronarzędzia od rotopino.pl. W sumie już od kilku lat właściciel z nimi współpracuje i wszystkie urządzenia, które ja miałem w ręku dobrze się sprawdzały. Jakość wykonania na wysokim poziomie, jak trzyma się ten sprzęt w ręku to faktycznie widać, że jest solidnie zrobiony. Jeśli chodzi o ceny to z tego co wiem to przy większych zakupach pojawiają się jakieś oferty o hurtowym charakterze. Szef jak kupuje to właśnie przy większych ilościach różnych narzędzi dostaje tam jakieś upusty.
Osobiście używam w domu elektronarzędzi firmy Tresnar i mogę śmiało je polecić. Jeśli potrzebujesz bardziej profesjonalnego sprzętu, to Makita lub DeWalt.
Do majsterkowania to moge ci polecic ryobi one+. Fajna seria, można jednego akumulatora używać do ponad 100 różnych urządzeń. Mam kilka różnych sprzęt i jestem zadowolony. Powoli sobie rozbudowuję swój warsztat
Powyższe komentarze to sami handlarze. Mogliby się trochę postarać i żeby brzmiał to trochę wiarygodniej. Jeśli chodzi o narzędzia to używam: - młotowiertarki Bosch GBH 2-28 sprzęt bardzo udany i wytrzymał polecam każdemu, - szlifierki 125 Dewalt z regulacją obrotów 1700wat sprzęt niezniszczalny, przez 2 lata cięła tylko pustaki i chodź dalej. - zakrętarka Makita 152z to nowy sprzęt na razie się sprawdza, - duża szlifierka Bosch GWS 22-230 JH Professional - tnie tylko pustaki i kostkę brukową i nadal dział bez zarzutu, - mam jeszcze wkrętarkę BOSCH GSR 180-LI Professional - w miarę ok ale dziś poszedłbym w Makitę lub Dewalta i wziąłbym z udarem. Ta wkrętarka od nowości miała bicie na wrzecionie :-(. Wszystkie małe wiertła połamałem :-)
Pilarka ręczna Metabo KS 85 FS (spora). Tu kupiłem a wcześniej miałem taniego einhella co nie chciał ciąć. Metabo to Bajka! Włącznik trzeba przytrzymać 2 sek. bo rozruch jest tak delikatny aż wydaje się że nie ma prądu w gniazdku. Osłona tarczy działa bez oporów,po prostu jej nie czuć. W Einhellu się zacinała i trzeba było jej pomagać. To nie jest tania pilarka, ale za to aż miło nią ciąć.
Ogólnie to polecam sobie wypróbować, coraz więcej producentów ma jakieś eventy w miastach, czasem warto podjechać do sklepu, żeby popatrzeć, czy uchwyty danego producenta dobrze leżą w rękach. A jak wypróbujesz, to wtedy kupować sobie akumulatorówki danej marki. Mozna zacząć od jakiejś promocji, gdzie jest body + aku, a potem samo body dokupować. I jak używasz narzędzia sporadycznie, a masz dwa aku, to to drugie zostaw, nie ma sensu wzbudzać, bo potem trzeba pamiętać o cyklicznym doładowaniu. Po prostu od jednego producenta aku między sprzętami sobie przeczepisz (w ramach jednego systemu), a tak masz tego w petryliard i jeszcze troche. Co najwyżej różne pojemności aku weź. ja mam makitę, dwa naładowane aku i na wszystko w okół domu mi starcza
Z elektronarzędzi sieciowych u nas w firmie pracownicy korzystają z Hilti DeWalt Makita Metabo milwauke Hitachi hikoki Bosch eurobor oraz narzędzi specjalistycznych ręcznych do obróbki metali ale tam ceny to już w kilka tys euro za sztukę idą . Szlifierki duże małe najlepsze Hitachi/hikoki a o dziwo najgorsze Hilti psują się na potęgę . Reszta ten sam poziom . Młoty udarowe ten sam poziom Hilti troszkę lepiej tu daje radę. Wiertarki podobny poziom wszystkie . Szlifierki proste znów hikoki lepiej od Metabo i Boscha . Narzędzia akumulatorowe tu mamy u wszystkich producentów remis .młoty lepsze ma Hilti klucze udarowe milwauke . Lampy Metabo milwauke Makita działają tak samo tylko są delikatne . Poprzednio były lampy fenon 3 klasy wyżej od tych wszystkich popularnych. I pasują do nich baterie wszystkich producentów. Dodam że pracuje w firmie zajmującej się budowa zbiorników na schell, exxon ,bp na europorcie . Tych narzędzi mamy w setkach sztuk dla prawie 400 pracowników dlatego wiem co najczęściej wraca do nas na naprawę .
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.