Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
W lipcu 2007 kupiłem myjkę ciśnieniową Kinzo. Użyłem jej dosłownie 5-6 razy.W ostatnią sobotę stwierdziłem uszkodzenie pistoletu co uniemożliwia użycie myjki. W serwisie i u głównego dystrybutora powiedzieli że osprzęt nie podlega gwarancji co jest napisane drobnym maczkiem w warunkach gwarancji.Wniosek jest taki NIE CHCESZ MIEĆ PROBLEMU- NIE KUPUJ SPRZĘTU MARKI KINZO
MOGĄ NAPISAĆ KAŻDĄ BZDURĘ. ZADZWOŃ DO POWIATOWEGO RZECZNIKA PRAW KONSUMENTA. DWA LATA GWARANCJI NA RAKIETĘ, PRALKĘ, SAMOCHÓW I KINZO, BO PRAWO POLSKIE NAD NIMI, JAK PAN BÓG NAD NAMI.
MOGĄ NAPISAĆ KAŻDĄ BZDURĘ. ZADZWOŃ DO POWIATOWEGO RZECZNIKA PRAW KONSUMENTA. DWA LATA GWARANCJI NA RAKIETĘ, PRALKĘ, SAMOCHÓW I KINZO, BO PRAWO POLSKIE NAD NIMI, JAK PAN BÓG NAD NAMI. Ale tylko korzystając z rękojmi, a nie z gwarancji.Czzyli musi reklamować jedynie z dowodem zakupu na niezgodność z umową.
Niezgodnośc orzeka serwis, uszkodzenie po użytkowaniu podlega jedynie gwarancji. Niestety żaden osprzęt, kinzo, einhell, boscha czy hitachi itp... nie PODLEGA gwarancji. Niezgodność towaru z umową musi w takich wypadkach stwierdzić ekspertyza, która kosztuje. Należy ją zgłosić, jednak nie należy oczekiwać cudów. Gwarancja dotyczy samego narzędzia i jego ewentualnych wad fabryczych.
JK nie wiem czy slyszales o totalnej gwarancji Boscha na osprzet, mialem juz kilka przypadkow reklamacji i to nie taniego osprzetu i byl wymieniony na nowy bez szemrania :)
haa a tutaj się zdziwisz;P a słyszałeś że serwis boscha "w drodze wyjątku i tylko raz" naprawił klientowi grzechotkę(swoją drogą bardziewną chińszyczznę) bo uznał, że klient za mocno jej używał?:))) w klika dni po zakupie na grzechotce nie było nawet śladów specjalnego uzywania. Albo przypadek z przed kilku miesięcy w którym klient kupił wiertarke, w której zacieło się futerko;P fakt że zapylił je, ale zanim wyłałem ją do serwisu wyczyściłem mu z brudu. Napisali krótko: "głowica nie podlega gwarancji" Lub też dłuto do PBH 2800 które pękło po dwóch godzinach pracy;P odpowiedź serwisu: "osprzęt nie podlega gwarancji lub został nie właściwie użyty" Więc nie mów mi o totalnej gwarancji boscha;] - bo to zalezy tylko i wyłącznie od serwisanta, który ma dobry lub zły humor. Jeśli chodzi o fachowość to byłem zdziwony serwisem Kressa, klient kupił u nas PSE700 i po dwóch dniach zaciął się wyłącznik obrotów. W trzy dni kilent otryzmał nowy młotek! Mimo że nie musieli tego robić, tyko naprawić!
JK Mowie o totalnej gwarancji na sprzedawny osprzet ktorego nie wysyla sie do serwisu, tylko sprawe zalatwia sie z przedstawicielem handlowym. Lipiec - sprzdalem SDS MAX 65/1000 peklo po tygodniu - wymiana na nowe Sierpien - Brzeszczoty do GFZ 16-35 pekniety uchwyt - wymiana na nowe Wrzesien - Kolejne brzeszczoty od tego samego klienta -znowu wymiana. Jezeli chodzi o grzechotke o napisz konkretnie jaki to sprzet bo nie znam nic takiego w ofercie boscha Uchwyt wiertla jak sam stwierdziles byl bardzo zabrudzony wiec nie wim w czym problem, to nie wina producenta ze klient wiercil bez oslony przeciwpylowej.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.