Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Zgadzam sie, pracuje zawodowo koszac boboczy drog oraz rowy ze skarpami od czerwca do sierpnia po 12 godzin lacznie z sobotami uzywamy tylko wykaszarek Husqvarna...
No własnie, nowość na rynku pod nazwą FatMax Stanley - jak dla mnie Fat Max przegięcie od panów B&D nawet nie postarali się o nowy design tych narzędzi, czyli czysty Black & Decker w żółtym kolorze, z profesjonalnymi cenami....Mało im Dewalta??
dewalt black decker stanley jeden właściciel to co bys chciał
Ale to bez sensu, wprowadzanie nowej marki w segmencie elektronarzędzi...robią sami sobie konkurencję.. już wystarczająco że Stanley ma kompresory, spawarki odkurzacze których sami nie robią.... teraz mamy połączenie, Dewalta i B&D - po dewalcie ceny i kolory a po B&D design i kraj produkcji(chiny) - wcale się nie gdy za pare lat zniknie Dewalt całkiem. A B&D już jest utożsamiany z tanią chińską marketówką.
nie zniknie bo dewalt to już uznana marka konkretne pieniądze 8na 10 osób powie ze dewalt to spoko firma i musi kosztować stanley to marka niby profesjonalna elektro .ale ogólnie raczej tylko na papierze. Przejdź się po sklepach z narzędziami i zauważ , że jedno narzędzie np szczypce do zdejmowania izolacji jakie by nie były yato neo itd wzór ten sam inny kolor a firm 5-6 co produkują to cacko. W dzisiejszych czasach mało kto robi dla siebie lub jedna firma sprzedaje narzędzia pod 2 lub nawet trzema markami , które sa dla siebie konkurencją
konkurencja tylko teoretyczna bo kasa i tak zostaje w firmie a raczej nikt nie rzuci dewalta dla stanleya
No własnie, nowość na rynku pod nazwą FatMax Stanley
czyli czysty Black & Decker w żółtym kolorze, z profesjonalnymi cenami....Mało im Dewalta??
Ale to bez sensu, wprowadzanie nowej marki w segmencie elektronarzędzi...robią sami sobie konkurencję..
stanley FAT MAX:akcesoria,narzedzia reczne,kufry,skrzynki narzedziowe-rewelacja.zwykly stanley jest taki sobie ale seria fat max nie odstaje od czolowki w niczym.absolutnie nie ma sie do czego przyczepic
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Fatmax Grzeje się na wysokości przekłani(taka metalowa obudowa) jak się zagrzeje to godzine stygnie. 15 min stukania i godzina leżakowania.
Bardzo kiepska pilarka przeznaczona jedynie do amatorskich zastosowań. Chiński badziew. Długo wybierałem pilarkę zanim dokonałem zakupu, mało tego szarpnąłem się nawet na walizkę żeby mieć gdzie ją trzymać i niestety nie był to dobry wybór, wydawało by sie że moc jaką dysponuje ten sprzęt jest zupełnie wystarczająca ale niestety - już podczas drugiego użycia spalił się silnik. Kupiłem specjalne widiowe tarcze żeby ciąć twarde gatunki drewna i przeciąłem ta pilarką dwa blaty bukowe w poprzek a więc długość cięcia wyniosła jakieś 120 cm, potem pilarka bardzo długo leżała nieużywana aż do czerwca tego roku kiedy musiałem przeciąć płyty budowlane używane do szalunków o grubości 30 mm, w sumie pilarka miała przeciąć 12 metrów bieżących ale po przecięciu 11 metrów silnik po prostu sie spalił i pozostały metr musiałem dociąć piłką ręczną !!!! Wydaje mi się że ta piła nie ma żadnych zabezpieczeń przed przeciążeniem i nie jest przystosowana do pracy ciągłej a jedynie do amatorskich niedużych zastosowań więc osobiście oceniam ten produkt bardzo nisko i odradzam jego zakup jeżeli myślicie o profesjonalnym zastosowaniu tej pilarki. Jeżeli wykańcza ją przecięcie 12 metrów bieżących pracy ciągłej to o czym my mówimy ?
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.