Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Zgadzam sie, pracuje zawodowo koszac boboczy drog oraz rowy ze skarpami od czerwca do sierpnia po 12 godzin lacznie z sobotami uzywamy tylko wykaszarek Husqvarna...
zapomnieliście drodzy panowie o fakcie ze kazda młotowiertarka do kucia sie nie nadaje z prostego powodu ze przy kuciu eksploatujecie ja na połowie mocy ,a wiec do kucia sprzet smaokujący do wiercenie wszytskie młoto .... a jedynie funkcja podkucia wchodzi w gre ...a co do szanowanych marek wszystko powyzej marketwców einheeli topex matrixów eurotecow itd ...bedzie w miare pozdrawiamy MAKITE BOSCHA HITACHI METABO DeWALTA itd CELMA ;] milego dnia
jeśli chodzi o dewalta to chwale sobie z własnego doswiadczenia nie że syszałem np. DEWALT 25600k dobrze wykonany sprzęt tylko tu masz sds max 10 czy tam 10,5 J już nie pamietam katowałem na otworach wiertłem fi 16 bodajże tez już dokładnie nie pamiętam a nie chciałbym skłamać w żelbecie konkretnie B 25 wykonała mnustwo otworów mnustwo sprzęt chodzi do tej pory po za tym dobra do podkuwania w powietrzu 10 J wystarczy a cięzka też nie jest , Ogólnie rzecz biorąc DEWALT ROBI JESLI CHODZI O CENE A JAKOŚĆ BARDZO DOBRY SPRZĘT NIE WSZYSTKI ale np. sprzęt akumulatorowy 1-WSZA klasa , młotowiertarki dobre, ukośnice bardzo dobre TYLE WIEM Z WŁASNEGO DOSWIADCZENIA !
Z czystej ciekawości a iloma markami pracowałeś?
J.K. DO MNIE PYTANIE?
kolego mariusz jak nie pracowałeś i nie pracujesz inną marką jak miwaukee i aeg nie jesteś godzień tego forum i zaliczasz się do kategorii 2 fachowców czyli nie znasz się na robocie nie wiesz jak posługiwać się narzędziami i nie masz uprawnień na prowadzenie taczki z kołem gómowym. ok a tak poważnie polecam Dewalta zwłaszcza młotowiertarkę, jest świetnym narzędziem w mojej firmie używany kilku narzędzie tej marki i nic jej nie brakuje od innych. co więcej naprawdę pracują mocno (po to zostały kupione) od ok 2 lat i nie narzekamy, pytanie do kolegi eryka bo wiem że coś tam wspominał że ma na stanie, jak się sprawuje szlifierka z pod logo Dewalt? mamy 2 boschki ale już zapracowały na siebie i planujemy zakup.
Nie, ależ skąd! Fachowiec to tylko taki który miał w rękach Dewalta, bo ci co pracują AEG lub Milwaukee to przecież nie fachowcy! A na forum tutaj użytkownicy innych marek niż Dewalt nie mają prawa polecać czegoś innego! - ROTFL ;))
Tak Mariuszek, to pytanie do ciebie. Skoro mówisz o własnym doświadczeniu to się z nim podziel. Są tutaj ludzie którzy w rękach mieli i pracowali róznymi markami. Piszesz że młotowiertarki dewalta to pierwsza klasa czy wkrętarki aku, to powiedz czy pracowałeś innymi markami aby móc segregować w ten sposób narzędzia. Bo są tutaj ludzie których jedynym argumentem jest " dewalt jest super, bo takiego mam, a AEG czy inna marka to g......" Chodź na oczy jej nie widzieli. Czepiam się i będę to robił od dziś, do każdej osoby któa tak zachwala żółte narzędzia, skoro te osoby mogą co chwile mnie obrażać i mieszać z błotem np. AEG. Nie jestem "fachowcem" który codziennie katuje narzędzia, ale od wielu lat je sprzedaje, sprzedawałem już wiele marek Dewalta, metabo, Perlessa, AEG, Makitę, Kressa, Boscha i Milwaukee...Mam mase klientów, którzy mają lub mieli swoje ulubione marki, a inne się im nie sprawdziły, mam też masę klientów którzy mają i mieli jedną markę bo im się sprawdza od początku....Każdy ma prawo do swojej opnii. Ale czy ci drudzy mają prawo mówić że np: Makita jest najlepsza, skoro nigdy w zyciu nie pracowali innymi markami?? OK Makita jest super, ale to nie znaczy że nie można mieć czegoś innego! Za komuny Był Bosch i Celma! I niektórzy do dziś stosują podobną zasadę, wszystko inne jest złe. Bo nie chcą zmian.
J.K ty jednak jesteś NIE POWAŻNY i nie dziwie się że ludzie na tym forum cię jadą! Po pierwsze dzieciaku piszę opinie nie z palca tylko z tego czym na co dzień w mojej firmie moi ludzie robią i sam też ! Po drugie zasrany z ciebie sklepikarz bo chwalisz MILWAUKEE który jest zwyczajnie drogi i nie adekwatny do ceny , nie długo będzie w cenie HILTI a polotu zero jeśli chodzi o młoty , po trzecie DEWALTA chwale tylko z tego co napisałem : CAŁY sprzęt aku, ukośnice , młotowiertarki ale jeśli chodzi o młotowiertarki to chodzi mi o cenę a jakość , jak nie rozumiesz tego to wróć do przedszkola! Po czwarte skoro jest taki DEWALT AKU do dupy to weź aku 36V li-ion DEWALTA i aku 36V li-ion MAKITY w jak najszybszym czasie rozładuj je np. na młotowiertarce -oczywiście się zagrzeją i jak myślisz jaką z tych dwóch firm baterii wsadzisz od razu do ładowarki i będzie się ładowała i szlak jej nie trafi ? DEWALT BRAWO ŻEBYŚ TO JESCZE WIEDZIAŁ a NA aku MAKITY będziesz czekał aż ostygnie albo jak wsadzisz to ogniwo poleci Porób trochę DEWALTEM a nie udajesz sklepikarza który widział sprzęt w rękach a nigdy nim nie robił , to będziesz wiedział czemu DEWALT robi najlepsze AKU LI-ION, Osobiście W DUPIE MAM AKU HILTI, które są klepane w PLOSCE , MAKITY CZY TAM MILWAUKEE ITD.. a mam 36 V -OWYCH NARZĘDZI HILTI , DEWALTA , -KILKA i co z tego porównywałem nie dawno HILTI 36V I DEWALT 36 V obie młotowiertarki i myślisz ze które WYDAJNIEJSZE aku są , plus dla HILTI taki że mają większej pojemności bateriie a minus taki że robi dużo gorsze aku od Dewalta , NA jednym cyklu AKU DEWALTA DC 234 KL aku 2,2Ah li-ion 79 Wh wywierciłem 9 otwórów w B25 a HILTI TE 7A aku 3.9Ah li-ion 140.4 Wh 14 otworów wiertło fi 12 głębokość otworu 15 cm w obu przypadkach z tym że AKU DEWALTA wypracowane prze ze mnie 4 letnie a aku HILTI nowe ! J.K SKORO TEN DEWALT 25600K JEST TAKI DO DUPY TO WEŻ MI POWIEDZ CZEMU KATUJE JĄ NA OTWORACH I CHODZI MI CAŁY CZAS? OCZYWIŚCIE SZCZOTKI ŻECZ JASNA ŻE SIĘ WYMIENIA A MOŻE TY JĄ W SKLEPIE KATOWAŁEŚ NA ŚCIANIE ŻE TWIERDZISZ ŻE JEST DO DUPY HEHE Fajnie nie I POCWANIAKUJ JESZCZE ŻE JEST INACZEJ WEZ TE SWOJE NARZĘDZIA ZE SKLEPU ZRÓB PARE PROSTYCH TESTÓW I BĘDZIESZ WIEDZIAŁ KTÓRY SPRZĘT JEST LEPSZY , WYDAJNIEJSZY, A NIE SŁYSZAŁEM BO TAKIEMU CO SPRZEDAŁEM TO CHWALIŁ, ALBO BO TEGO SPRZĘTU MAŁO NA GWARANCJE PRZYNOSZĄ I uspokój się BO TYM MOJIM SPRZĘTEM TO BYM CIE ZASYPAŁ I TEN TWÓJ SKLEP i MIEJSCA BY ZABRAKŁO ZACZNIJ PISAĆ FAKTAMI A NIE BZDURAMI bo twoje wypowiedzi są żenujące . Nie zadawaj głupich pytań iloma markami robiłem bo mam wszystko od FLEXA, MAKITY, HITACHI, ITD. PO HILTI AŻ PO STAROM CELME i porównania robie bo lubię wiedzieć kiedy jedna marka jest od drugiej lepsza w danym narzędziu W POSTACI WYDAJNOŚCI itd. SZANUJ WYPOWIEDZI LUDZI KTÓRZY ROBIĄ TYM SPRZĘTEM NA CO DZIEŃ A NIE SĄ SKLEPIKARZAMI BO DUŻO MOŻESZ SIĘ OD NICH NAUCZYĆ . TWOJE DOŚWIADCZENIE OGRANICZA SIĘ TYLKO DO TEGO CO SIĘ LEPIEJ SPRZEDAJE W DANYM MIESIĄCU Z DANYCH MAREK A JAK SIĘ SUGERUJESZ JAKOŚCIĄ NARZĘDZIA PO TYM ILE CZEGO I JAK CZĘSTO PRZYNOSZĄ NA GWARANCJĘ TO JESTEŚ W BŁĘDZIE BO KAŻDY Z NAS INACZEJ UŻYTKUJE NARZĘDZIA .
AHA ZAPOMNIAŁEM DODAĆ z DEWALTA JESZCZE PLECAM Aligatora model dw 394 pocieła u mnie już na ok 15 domów materiał od prothermu , prothon po gazobeton i silke i chodzi dalej ani razu na serwisie szczotki tylko były wymieniane prze ze mnie a może ty J.K CIEŁEŚ ALIGATOREM TAKIM w sklepie właścicielowi ściany heh to się wypowiedz czemu ten DEWALT jest taki dobry ?
Mariuszek wyszło szydło z worka!? Nie umiesz odpowiedzieć normalnie na pytanie tylko wyzywasz jak reszta? Widać jesteś kolejnym klonem jednego rozumowania: Pracuje dewaltem wiem wszystko! Po drugie dzieciaku to sobie mów do kumpla z spod ławki pod blokiem, mam za dużo lat byś tak mi mówił Nie umiesz normalnie odpowiedz na pytanie !!!?? Nie odpowiadaj WCALE! A z ciebie zasra.... fachowiec który dostało od szefa po podstawówce do reki profesjonalnego dewalta i już fachowcem się mieli! Człowiekczu odwiedź jakąc castorame czy obi bo tam wiecej ludzie znają się na narzędziach niz ty! Milwaukee drogi? Haha a jaki jest dewalt? Tani? 80% Made in PRC! Młoty Milwauke bez polotu?? śmieszny jesteś, młoty Dewalta są tak dobre że Metabo pare lat temu zmieniło młoty Dewalta na AEG! Człowieku 3 uznane marki posiadają te młoty w ofercie! Puknij się w czoło. Porónanie makity i dewalta 36V - upadłem chłopie ze śmiechu!! Jak rozładujesz pracą kazdą baterie będzie ona gorąca!! W Takim stanie NIE WOLNO ich ładować! ZERO wiedzy!! Bosch poczeka na ostygnięcie, Makita tak samo, metabo, również, makita też, AEG również... a tylko wspaniały DEwalt zajeżdza baterie ładując ją nagrzaną! Pięknie technologia z przed kilku lat;))) Ja mam porobić dewltem?? Po co mam już niezły ubaw czytają posty takch fanów żółka;D To ty przecież z własnego doświadczenia miałeś odpowiedzić na proste pytanie jakimi narzędziami i ile pracowałeś!! Ale niee trzeba było reklamować dewalta! bo jest naj naj..... ma na pewno najgłupszych uzytkowników to fakt;) Po któreś tam, po twoich wypocinach i porównaniach widać, że nie pracowałeś ani makitą ani Hilti tylko jesteś, lub brałeś udział w pseudo pokazaach panów w żółtych koszulkach.... Dewalt lepsze Akuu od Hilti.....HIT tego miesiąca! obejrzyj sobie to: http://www.youtube.com/watch?v=grMeNZBgjpU http://www.youtube.com/watch?v=AzNsr14D0qY&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=J5XkG5x_HEs Był jeszcze filmik z nr 2;) A to z drugiej strony barykady: http://www.youtube.com/watch?v=v_v3-3yrnyM&feature=related pokazuje jak w dość prosty sposób oszukać oglądającego prostymi sztuczkami;)) Ale przecież Dewalt jest święty;) - swoją drogą niemal każdy kometujący zauważył sprytny trik panów z Dewalta w tym porównaniu, siła docisku oraz inny bieg;) - proste ale pokazyje tylko jak Stanley Black &decker robi kampanie reklamową;) Co do reszty bredni już nie chce mi się odpowiedać, powiem tylko tyle, skoro dewalt jest "taki dobry" to czemu jest taki zły?;) Czemu uciekają się do tanich sztuczek? Czemu przedstawicele tej firmy wściskają młodym sprzedawcom teksty że B&D jest lepszy od boscha i prawie tak samo dobry jak makita, a Dewaltem równa się się tylko Hilti? Czemu W Europie dewalt jest popularny tylko w Anglii i troche w POlsce? Czemu skoro mają jak dobre narzędzia, co chwile zmieniają systemy akumulatorów,?? Skoro Dewalt jest tak "Dobry" zwłaszcza młoty sds max to czemu, Metabo 3 lata temu zerwało umowę na produkcję tych młotów, a podpisało ją z AEG/Milwaukee? Chcesz szacunku? Za co? Bo masz Dewalta w Domu?;D Bo zamiast normalnie odpowiadać pierwszy rzucasz błotem? Chcesz szacunku bo pracujesz dewaltem, a do tego "sklepikarza" przyjeżdzasz po sprzęt i szukasz dorady? Chcesz szacunku od "sklepikarza" któremu ziejesz alkoholem, bo z rana nic nie rozbudza polskiego fachmana jak kilka piwek? Daruj sobie, póki ty i tobie podobni nie okazują szacunku, ludziom którzy produkują narzędzia, oraz tym którzy są doradcami handlowymi, po najprostszych sprzedawców nie oczekuj wiele. Naucz się jednego , wiedza to skarb.
Szacunek dostaniesz jak nie będziesz pisał głupot . Co z tego że nie można ładować baterii nagrzanych myślałeś że o tym nie wiem bravo znowu się wykazałeś wiedzą heh, nowość mi powiedziałeś tak samo jak nie można ładować mega zimnych i trzymać ich na dużych mrozach ! Próbuję ci wytłumaczyć że ładowarka DEWALTA tym się nie przejmuje że aku jest ciepłe i ją ładuje a skoro są takie do dupy i źle wpływa ładowanie ciepłych baterii DEWALT to czemu robie nimi kilka lat i zawsze są wsadzane ciepłe i trzymają napięcie fakt w idealnym stanie to na pewno nie są ale raczej od wielokrotnego użycia Może inaczej Czemu gdy wsadzasz ciepłą baterie DEWALTA 36 V do ładowarki to nie poleci ogniwo ? jak w przypadku MAKITY co jest na porządku dziennym Proszę wielki sklepikarzu skoro wszytko wiesz na temat narzędzi odp. na tak banalne pytanie? O poradę do tak mało ogarniętej osoby która sugeruje się jakością narzędzia tylko po tym ile czego sprzedała i kto z kim współpracuje Nie chciał bym trafić ! Nie pojmujesz prostej rzeczy aku MAKITY nie wsadzisz gorącej zresztą jak i reszty marek a aku DEWALTA TAK i po paru latach użytkowania nie widzę w tym nic złego aku się kręci , ogniwo żadne nie poleciało to tylko utwierdza fakt że są z dobrego materiału zrobione. Co do aku HILTI A DEWALTA to tylko teraz (testem wyżej który przeprowadziłem) jestem utwierdzony w przekonaniu że aku HILTI jak i samo narzędzie jest zwyczajnie mniej wydajniejsze od aku DEWALTA zresztą wcale się nie dziwie jak robią je w PL Śmieszysz mnie nadal bo to ja jestem pewny swego co pisze a ty dalej kłamiesz ludzi postami na tym forum to ja porównywałem HILTI TE 7a i DEWALTA DC 234 KL i już żałuje że nie nagrałem te go chociaż z drugiej strony pewnie ten filmik był by taki wiarygodny jak te linki to filmików które podałeś .-żenada Kto to obejrzał a robił tymi narzędziami od razu wie że są oszukane po to żeby DEWALTA OŚMIESZYĆ a polecając je tylko potwierdzasz to co napisałem wcześniej że trzymasz narzędzia tylko w ręku a nimi nie robisz - KINOMAN SIĘ ZNALAZŁ heh DEWALTA MADE IN Prc w hipermarkecie owszem żadną nowość nikomu nie powiedziałeś ale nie wszystkie! a to że w ANGLI JEST GO DUŻO kolejna nowość którą myślałeś że zaświecisz tylko szczerze gówno mnie interesuje gdzie on jest i kto nim robi i z czego się go robi ważne że się nie sypie. JK. Uważasz się za takiego świetnego sprzedawcę to ponawiam pytanie czemu Aligator DEWALT DW 394 jest udanym modelem pocioł u mnie materiał na ok. 15 domków -i ani razu w serwisie skoro tak do dupy jest DEWALT TO POWINIEN DAWNO SIĘ SYPNĄC ? Czemu mam DEWALTA dc 234 kl JUŻ OK. 4 LAT robię nim i nie worze na serwis skoro jest taki nie ?
Mało tego w DEWALT DC 234 KL 36 V przekładnia cała jest metalowa na ozyskach a obudowa do niej to tworzywo żeby zmniejszyc ciężar narzędzia -PROSTE ZASTOSOWANIE ALE Z DOBRYCH JAKOŚCIWO MATERIAŁOW I WSZYSTKO- w środku smarowana smarem – i się nie sypie i wcale nie dziwie się że kosztuje 3500 zł. jest warta tych pieniędzy. Czemu DEWALTA model D25600K JEST TAKI UDANY ? Czemu ukośnice DEWALTA są takie dobre? SKORO DEWALT JEST TAKI DO DUPY TO CZEMU JAKO JEDNY ZE WSZYSTKICH MAREK WYPRODUKOWAŁ SZLIFIERKĘ KĄTOWĄ I WYRZYNARKĘ 28V I 36 V a inne marki takie jak HILTI, HITACHI, MILWAUKEE, AEG, MAKITA ITD. NIE MAJĄ o tak wysokim napięciu aku w SZLIFIERKACH I WYRZYNARKACH?(36V) Jedynie ze znanych marek MILWAUKEE wyprodukował 28V-owom szlifierkę (wyrzynarkę) która zresztą wydajnością nie cieszy, biorąc pod uwagę np. wyżej opisaną szlifierkę kątową DEWALTA tylko w tym przypadku 28V i MILWAUKEE 28V obie mają to samą moc aku , lecz w DEWALCIE pojemność aku jest 2,2 Ah W MILWAUKEE 3.0 Ah która jest wydajniejsza : Milwaukee który ma aku 28V 3.0Ah i 9.000 min-1 i MAŁĄ SIŁE W PRZELICZENIU NA Nm gdzie zatrzymuje się na ” paznokciu „ Czy może DEWALT który ma aku 28 V 2,2 Ah 6.500 min-1 i DUŻĄ SIŁE W PRZELICZENIU NA Nm DEWALT nie potrzebuje szybkości on ma na przełożeniu siłę i dzięki temu jest zwyczajnie wydajniejszy od Milwaukee mimo że aku Milwaukee to 3.0 Ah JK. Pojmujesz ? prościej się nie da wytłumaczyć ! Jak takich prostych wiadomości nie posiadasz i nie rozumiesz to biedni ci klienci w tym sklepie twoim są. Sugerujesz się tylko tym jaka firma komu robi narzędzia ,z kim jest powiązana, czemu tamci splajtowali, albo czemu tamci już dla tych nie robią czegoś tam i po tym twierdzisz jakie narzędzie jest dobre -gówno to KLIENTA obchodzi ważne jest to co będzie chodzić i jak najmniej się sypać. Czy interesuje kogoś kto dla HILTI ROBI MŁOTY NIEEEEE! Ważne że są dobre NIE INTERESUJE MNIE KTO DLA KOGO ROBI SPRZĘT BO TO JEST TAK JAK Z SAMOCHODAMI czasami PODZESPOŁY IDĄ OD Sąsiedniej marki ważne jest jak to się sprawuje –pojmujesz JK. Jak nie wróć do klasy Pier-ej Zapraszam do firmy pokażę ci jakie to my mamy tylko DEWALTY „ w czerwonych walizkach”
Ehhh chyby te wypowiedzi były na papierze powiedział bym, że powstała tona niepotrzebnej makulatury;)) Dodam tylko śkoro dewalt(tylko) ładuje przegrzane bateria a każda inna marka ma ładowarki które tego nie zrobią to czemu inne marki się sprzedają? Skoro dewalt jest taki dobry i szybki? Czemu ludzie kupują nadal Hilti, Makitę, Boscha czy Milwaukee i sa z nich zadowoleni, skoro dewalt jest naj naj....(ma najgłupszych użytkowników) ? A no tak zapomniałem dewalt robi cudowne ogniwa Li-ion którym nie szkodą wysokie temperatury;))) A że naukowo jest uudowodnione że ładowanie rozgrzanych ogniw Li-Ion sprawia że tracą szybciej gęstość energetyczną to już tacy panowie którzy podniecili się Dewaltem nie wiedzą bo po co?;) Działa, działa... a że w tej samej cenoie mogli by mieć coś co podziała dłużej? :D Eee po co...Mam dewlta w firmie jestem super zajebisty fachowiec! Innych nie potrzeba.... Panie Mariuszku żyj sobie i pan na swoim dewalcie dalej nikt panu nie wciska innych narzędzi... powodzenia i owocnej pracy w niewiedzy życzę;)
To jest niesamowite forum, masakra. popis oczywiście jednego aktora , to jest jak z serialem typu "tasiemiec" można nie oglądać kilka tygodni i tak zna się fabułę i akcję po oglądnięciu jednego odcinka, a tu po kilku dniach nieobecności 99% chłamu jednego aktora i 1 % konkretnych odpowiedzi, jk wciskasz syf na te forum ale ciszy mnie to bo robisz z siebie błazna a myślisz że pomagasz komuś na tym forum. panowie powodzonka życzę w kłótniach, odpowiedz na jedno pytanie, proszę , ty naprawdę myślisz że komuś tu pomagasz , i że inni użytkownicy forum uważają się za super wszechwiedzącego i oczywiście że mill... i AEG... jest najlepsze?? ja widzę że walisz głową w mur i tracisz czas na pisani (dłuuugich ) monotonnych komentarzy, ludzie mają cię dość mówi ci to nie z zawiści czy tym podobnego. jestem pewny że nikogo nie przekonasz do swoich racji , teorii i narzędzi marki w/w . pozdrawiam ludzi poważnych
TO ty jesteś jednym aktorem nędznego serialu typu Dewalt jest SUPER, sam załozyłeś "wspaniały" temat, odpowiadając że Dewalt jest najlepszy;;D naprawde konkretny jesteś, zwłaszcza po innymi nickami;)) To tacy jak ty wpie... się w temat, człowiek szuka i chce odpowiedzi o zestway narzedziowe a ty lub inny fan boy - psuje temat mówiąc że milwaukee i aeg to marka topexu;)) TO JEST dla ciebie konkret i normalna odpowiedź?? Jak to tobie też gratuluje zachwytu nad sobą i nad swoją nędzą marką narzędzi która potrafii tylko oszukiwać na Youtubie.....Żegnam.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.