Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Sprzęt kiepski serwis jeszcze gorszy. Miałem obcinarka do gałęzi gdy się zepsuła po gwarancji serwis nie posiadał już do niej części. Od roku używam...
Też kupiłem narzędzia tej firmy. Niestety też mam negatywne doświadczenia. Kupiłem obcinarka do gałęzi. Sprzęt zepsuł się po gwarancji, serwis...
Macie do polecenia jakieś zbiorniki na wodę? będę zbierała deszczówkę z dachu 2x4, powinna schodzić na bieżąco, więc nie musi być jakiś duży. miejsce...
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
Zamierzam kupić kilka narzędzi, których użyję może ze trzy razy w roku. W związku z tym nie mam ochoty przepłacać. Pytanie: która z tzw. tanich marek jest godna uwagi?
Jeśli naprawdę nie chcesz przepłacać i jednocześnie zupełnie nie chcesz wywalić kasy w błoto, polecam dwie nowe (zupełnie przyzwoite) marki tanich narzędzi: 1. KINZO PRO + (Holendrzy) 2. TOPEX GRAPHITE (Polacy) Powodzenia, P>S> PLEACE tylko nie piszcie na to, że tylko BOSCH się do czegoś nadaje, bo za za dobrą kasę to każdy zrobi dobry sprzęt.. i co - parę stów ma leżeć w piwnicy ? To już niech lepiej leży w banku (też guzik urośnie ale nie zardzewieje ;-)
Zamierzam kupić kilka narzędzi, których użyję może ze trzy razy w roku. W związku z tym nie mam ochoty przepłacać. Pytanie: która z tzw. tanich marek jest godna uwagi? CALKIEM NIEGODNA UWAGI JEST NIJAKa maerka pt. BLAUCRAFT - TO SZMELC JEST :{
ja natomiast sugeruje KINZO, chociaz niektorzy twierdza, ze za delikatne jest. Ale wg mnie to kwestia podejscia do narzedzia jest. Ja robie KINZO i dobrze jest !
praktycznie co do tanich elektronarzedzi to chodzi mniemanie, ze jest jedna fabryka - tylko dla naiwnych zmieniaja naklejki, kolory i odcienie obudow. A w srodku ciagle jest ten sam szmelc niestety. A te mutanty o roznych naklejkach szukaja naiwnych, kto wrzuci wiecej kasy za wartosc uzytkowa: praktyczne zero i uwierzy w miraże o swietnym eletrosprzecie........ I wynikaja z tego bajki i fatamorgana typu np. blaucraft
No niestety musze się z Tobą niezgodzic.Owszem blaucraft robi szmelc,ale... wypuscili teraz fioletowa serie pod nazwa BlauKraft.Szlifierki kątowe fioletowe sa godne uwagi i nie jest to to samo tylko w innej obudowie. Dlaczego?? 1.Zebatki sa wykonane w technice matalurgii proszkowej (dokladnie sa prasowane pod duzym ciśnieniem w podniesionej temperaturze).Ta sama technike stosuje Bosch czy Makita. 2.Laminat płytki drukowanej jest zatopiony w silikonie 3.Łożyska japońskiej firmy NSK. 4... i jeszcze kilka niuansow w budowie,np.wirnika. Wcale nie bronie BlauCrafta,ale cos drgnęło i ten sprzęt (przynajmniej od strony technicznej)wyglada lepiej.Wydaje mi się ze bardziej się opłaca kupic tego fioletowego BlauKrafta niż Topex-a czy KENZO
Argumenty ciekawe, ale satyryczne bo: 1 - 4. wiara, że nijaki blaucraft jest "producentem" i moze jest to robione na takich samych liniach co nijaka makita ? Mozna 100 zl miec oryginalne, a takze zkserowac duplikat, prawedda ? Ile jedno do drugiego jest warte wiadomo ! A poza tym np. przyslowiowe G....... na obrazku w necie moze wygladac jak czekoladka. A w rzeczywistosci jak jest kazdy wie. Zarliwi obroncy tej niby mareczki wielce zastanawiaja mnie. Dzieki za tem za mozliwosc swobody wypowiedzi, czlek myslacy swoje wie, bez nadetych frazesow i ceny ekstra za szmelc !
coz pisac, gdy smiac sie chce zarowno z obroncy zarliwego, jak i krytykanta gorliwego. Ogolnie lepiej jest w ogole nie kupowac taki oryginal niewiadomego chinsko-ruskiego pochodzenia...
Argumenty ciekawe, ale satyryczne bo: 1 - 4. wiara, że nijaki blaucraft jest producentem i moze jest to robione na takich samych liniach co nijaka makita ? Mozna 100 zl miec oryginalne, a takze zkserowac duplikat, prawedda ? Ile jedno do drugiego jest warte wiadomo ! A poza tym np. przyslowiowe G....... na obrazku w necie moze wygladac jak czekoladka. A w rzeczywistosci jak jest kazdy wie. Zarliwi obroncy tej niby mareczki wielce zastanawiaja mnie. Dzieki za tem za mozliwosc swobody wypowiedzi, czlek myslacy swoje wie, bez nadetych frazesow i ceny ekstra za szmelc ! ale tera bedzie wybor lepsy, bo sa nowe zabawki z kolekcji tanich elektronarzedzi, z pewnej reki, gwarancja 2 lub rok, nie bedzie cudow z podrobkami albo falszywkami (bo pamietajcie raz jeszcze - co kupowane na rynku taniej moze byc kradzione lub ..........), a tymi markami sa: TRITON i VULCAN, o wiele, wiele, wiele lepsze od szmelcu blaucraft !
OMAX * OMAX * OMAX * pisze z bialegosoku. U nas na rynku mozna kupic sprzecik marki OMAX, ciagniety z Litwy. Niby to firma amerykanska, ale to import z chin przez moskwe z szyldzikiem niby litewskim. Coz amerykanie mniej dmuchaja ceny niz "slynni" niemiaszkowie z firemki blaucraft. Podobno ten niby blaucraft wykurzaja ze wschodu, dlatego w polsce jeszcze sprzedaje swoje buble, bo tam rynek mu sie skurczyl - albo sie na nim poznali juz ! OMAX lepszy jakosciowo i cenowo wychodzi ciekawie - sprobujcie !
a ja sadze ze ludziska wyrosli juz z bajek, ze to co extra tanie to super jest. Istnieja jeszcze nawiedzeni, co wierza ze np. blaucraft to marka niemiecka jest. A to ordynarna chinina jest #
BLAUCRAFT - ORYGINALNY I NIEPODRABIALNY CHIŃCZYK, SPRZEDAWANY PRZEZ NAIWNYCH W SKLEPIKACH BELEJAKICH, A "BEZ VAT" KUPISZ NA JARMARKU I TO NIE JEDNYM. BEZNADZIEJA JAKOSCIOWA, NADZIEJA NAIWNYCH O "SUPERSPRZECIE" !
A może ktoś wie gdzie zaopatrują się handlowcy, którzy sprzedają takie elektronarzędzia na allegro?
rasowi handlowcy biora "towarek" od tylu z blaucrafta, bo cenka jest dobrzasta, nieobciazona niepotrzebnymi dodatkami i napompowac mozna ja extra. A od gwarancji jest mafia ruska i jej niewolnicy-tam robia naprawy-a szkoda ze nie daja z reki nowego bubla - tyulko bawia sie w dlubaniue ! Ale widac grzebanie w bublu lepiej sie oplaca niz wydanie nowego grata, za ktory kolejny naiwny zaplaci kase. Bo klucz sprawy jest w kasie - wyciagnac kase od naiwnych - to moje prywatne zdanie.
rasowi handlowcy biora towarek od tylu z blaucrafta, bo cenka jest dobrzasta, nieobciazona niepotrzebnymi dodatkami i napompowac mozna ja extra. A od gwarancji jest mafia ruska i jej niewolnicy-tam robia naprawy-a szkoda ze nie daja z reki nowego bubla - tyulko bawia sie w dlubaniue ! Ale widac grzebanie w bublu lepiej sie oplaca niz wydanie nowego grata, za ktory kolejny naiwny zaplaci kase. Bo klucz sprawy jest w kasie - wyciagnac kase od naiwnych - to moje prywatne zdanie. To jest smichu warte, jakie oszustwa sa i byle jaki wytwor chinski, czy polnocnokoreanski reklamuja jako dzielo njiemieckie ? Przeciez taka pdeudoreklama to KLAMSTWO !
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.