Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Sprzęt kiepski serwis jeszcze gorszy. Miałem obcinarka do gałęzi gdy się zepsuła po gwarancji serwis nie posiadał już do niej części. Od roku używam...
Też kupiłem narzędzia tej firmy. Niestety też mam negatywne doświadczenia. Kupiłem obcinarka do gałęzi. Sprzęt zepsuł się po gwarancji, serwis...
Macie do polecenia jakieś zbiorniki na wodę? będę zbierała deszczówkę z dachu 2x4, powinna schodzić na bieżąco, więc nie musi być jakiś duży. miejsce...
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
a makita robi wyłącznie profesjonalne. "Niskobudżetowy" sprzęt Makita produkuje pod marką Maktec;)
Co do kolorów, to Bosche są zielone lub niebieskie, nie granatowe;P A makity mają kolor morski;P Granatowe można było nazywać AEG. teraz jest pomarańczowe;P
a zapomniałbym, co do tych wyrzynarek..... serwis!, B&D raczej ciężko w Polsce naprawić bo niewiele serwisów tym się trudni. Wybór oczywiście należy do Ciebie, ale upewnij się że ten B&D pracuje z najpopularniejszymi i najbardziej dostępnymi brzeszczotami z końcówką typu T. Bo brzeszczoty z końcówką typu U ciężko kupić, nawet/zwłaszcza w halach. pozdro Niestety nie zgodze się z tym, ponieważ B&D ma wiedle serwisów, poza tym dostępność części jest podobna co Boscha. A po drugie w każdym markcie kupisz te same brzeszczoty w obu rodzajach U i T. Bez problemów.
Witam-tak sobie czytam co koledzy pisza-wiec z tym sprzetem jest jak z samochodami-kazdy ma swojego kupca.Dzisiaj tez "zaryzykowalem" i kupilem Sparky BR 12 E-cena 220 zl -do prac drobnych w domu,chociaz wiem ze ostatnio sporo osob nabylo ten sprzet do prac na budowe itd.Na sprzet z gornej polki trzeba tego grosza troche miec a jak dla mnie i domowych prac mysle ze wystarczy.Nie jestem ekspertem w tej dziedzinie ale mysle ze wykonanie jest dosc przyzwoite,masywne-2 biegi,2 ladowarki.moment obrotowy 22 (jak na mniej znana firme to juz cos),porzadna ladowarka z godzinnym ladowaniem,przydatna lampa itd.Dzisiaj wywiercilem tym sprzetem okolo 30 otworow w futrynach metalowych pod drzwi harmonijkowe-narazie odpukac.Pozdrawiam majsterkowiczow
Witam Posiadam Sparky BR12E mam porównanie z dewaltami,makita i nie ma przepaści, wydajność podobna, mocna jest 22Nm, budowa narzędzia także solidna nie przypomina zabawki einhella itp. akku NICd 1,5 Ah, fajna latarka w komplecie+ podświetlenie wbudowane w samej wkrętarce, estetyczna torba ponadto w zasadzie nie potrzebny wskaźnik diodowy. Uważam, że za cene 228zł którą wypłaciłem castoramie to naprawde fajny sprzęt. Posiadam również małą szlifierke kątową od sparkiego i spisuje się w miarę przyzwoicie, także z mojej strony darzę te narzędzia również pewnym zaufaniem.
Witam. Ja kupiłem wkrętarkę Kressa. Tu ją możecie sobie obejrzeć: http://allegro.pl/kress-wiertarko-wkretarka-144-as-set-gwar-3-lata-i1266608365.html Moja kosztowała znacznie mniej, w Praktikerze mieli ją w promocji i kupiłem ją za bodajże 260PLN. Jak na razie służy mi dzielnie. Drugim razem kupiłbym pewnie mocniejszą, bo ta ma wprawdzie 29Nm, ale zdarzyły mi się 2, czy 3 roboty gdzie miała problemy. Jednak do olbrzymiej większości robót jest jak znalazł. Ma fajną ładowarkę - 40 min. i bateria gotowa! No i bateria dosyć długo trzyma. Poza tym to produkt MADE IN GERMANY.
W zasadzie jest to produkt Made in Korea;) dokładniej ale troche dziwna bo link jest do 14V a w praktikerze mają 12V i rzeczywiście w cenach do 300zł.
ja mam na firmie parę sztuk kątówek Sparky i zapieprzają po 8h dziennie często non stop - poza szczotkami nie ma tam specjalnie co robić a pracę mają ciężką. Także prywatnie bym polecił. Wkrętarkę za 290zł kupiłem Macallistera z teoretycznym momentem 30Nm - ma dwa aku - ładują się po 1h. - Zadowolony jestem z tego sprzętu
ja mam na firmie parę sztuk kątówek Sparky i zapieprzają po 8h dziennie często non stop - poza szczotkami nie ma tam specjalnie co robić a pracę mają ciężką. Także prywatnie bym polecił. Wkrętarkę za 290zł kupiłem Macallistera z teoretycznym momentem 30Nm - ma dwa aku - ładują się po 1h. - Zadowolony jestem z tego sprzętuja mam na firmie parę sztuk kątówek Sparky i zapieprzają po 8h dziennie często non stop - poza szczotkami nie ma tam specjalnie co robić a pracę mają ciężką. Także prywatnie bym polecił. Wkrętarkę za 290zł kupiłem Macallistera z teoretycznym momentem 30Nm - ma dwa aku - ładują się po 1h. - Zadowolony jestem z tego sprzętu
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.