Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Sprzęt kiepski serwis jeszcze gorszy. Miałem obcinarka do gałęzi gdy się zepsuła po gwarancji serwis nie posiadał już do niej części. Od roku używam...
Też kupiłem narzędzia tej firmy. Niestety też mam negatywne doświadczenia. Kupiłem obcinarka do gałęzi. Sprzęt zepsuł się po gwarancji, serwis...
Macie do polecenia jakieś zbiorniki na wodę? będę zbierała deszczówkę z dachu 2x4, powinna schodzić na bieżąco, więc nie musi być jakiś duży. miejsce...
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
Kupiłe 3 lata temu piłę spalinową firmy PARTNER będącej w grupie HUSKWARNA. Pracowała przez ten czas w sumie nie więcej niż 1 godzinę. Mogło się uszkodzić wszystko. Ale żeby urwał się wał korbowy, a właściwie gwint sprzęgła tego-bym się nie spodziewał. TE PIŁY TO LIPA. Sasiad mniej markową używaną piłą pociął w zimie na opał 150 podładów kolejowych i do dzisiaj ma sprawną.
Jeśli pękł wał w nowej pilarcew to oznacza to, że był nieodpowiednio zahartowany/odpuszczony. Takie wady mogą się zdażyć we wszyskich maszynach ale to nieczęsty przypadek.
mam partnera 12 lat dopiero teraz coś się dzieje jak zimna pali a jak się nagrzeje przestaje pracować tzn po ok 15 min pracy no i może mi ktoś pomoże co to może być
to jest rozszczelnienie wału korbowego
A tak wogóle może ktoś wie gdzie w Warszawie moge znaleźc serwis dla Partnera - nie musi być autoryzowany;)
ja mam partnera 370 juz od 97 roku, wymieniam tylko prowadnice, ostrze łancuch i w droge! po tylu latach uzytkowania,pierwszy raz zawiozłem ja do Husqvarny na regulacje.Ta piła to rewelacja. co raku tne ok 5-8 m3 wałków drzewa opałowego sosna raz poraz pare dąbkow. POLECAM
Do bird7 Też mam 370 tylko że z 1999r. wymienilem prowadnice i lancuch no i linka gazu juz byla wyrobiona i kupilem nowa zalozylem i rżnie jak szalona ;d pracowalem z nia w lesie na wycince i nic to chyba najlepsza pila na świecieXd pzdr
witam mam problem z piłom partnera a mianowicie niemogę jej odpalić jak wyciągne ssanie to zapala i gaśnie tak jagby niedostawała paliwa może ktoś mi pomoże rozwiozać tem problem .
Jak Ci na ssaniu "warknie", to następne musisz już robić bez ssania bo zalejesz świecę... pozdrawiam slawek
WYciagnij ssanie ale nie do konca, tylko do polowy - zapali i bedzie warczec wtedy spokojnie wcisniej gaz = ssa nie schowa sie automatycznie
czesc mam pytanie kupiłem piłe elektryczna jak tne to blokuje mi sie łancuch a duzo siły nacisku nie uzywam co moze byc przyczyną tych blokad
1. brak smarowania łańcucha, 2. zbyt mocno napięty łańcuch. 3. zatarta gwiazda zwrotna w prowadnicy, Sprawdź również stan mechanizmu piły... pozdrawiam Slawek
nie oddaj do serwisu bo mnie oszukali chcieli za naprawe 350 zl a gosc naprawil za 25 zl i chodzi do tej pory
WITAM . MAM PYTANIE . OTÓŻ MAM PARTNERA SPALINOWĄ , UŻYWAM JEJ OD 2 LAT , NIE MIAŁEM Z NIĄ ŻADNEGO PROBLEMU AŻ DO WYMIANY ŁAŃCUCHA . PO WYMIANIE , POCIĄŁEM JAKIEŚ 10 M 2 DREWNA BUKOWEGO NA OPAŁ I ZACZĘŁY SIĘ PROBLEMY . KIEDY NACIĄGNĘ ODPOWIEDNIO ŁAŃCUCH , ON SAM SIĘ ALBO LUZUJE ALBO NAPINA JESZCZE BARDZIEJ , ŚRUBA DO NACIĄGU JEST W PORZĄDKU . ŁAŃCUCH ZMIENIA SIŁĘ NACIĄGU NAWET PODCZAS RĘCZNEGO POSUWANIA GO PO PROWADNICY , NA ZĘBATCE SĄ NIEWIELKIE WGNIECENIA PO ŁAŃCUCHU , KIEDY CHCIAŁEM JĄ WYMIENIĆ , W SKLEPIE POWIEDZIANO MI ŻE JEST DOBRA . CO MOŻE BYĆ ZA PRZYCZYNA ? , ZA ODPOWIEDŹ Z GÓRY DZIĘKUJĘ .
Witam, też mam ten problem i obstawiam na zębatkę, po prostu robią się na niej wcięcia od łańcucha i w zależności od tego czy ustawiasz ją na wcięciach czy wtedy gdy jest poza tymi wcięciami po przesunięciu łańcuch wpada albo wypada z tych wcięć i zmienia się naciąg łańcucha. Zastanawiam się teraz nad zakupem bębna z zębatką pływającą bo zobaczyłem że są dwa rodzaje albo stała zębatka albo pływająca. I tu moje pytanie może ktoś zna odpowiedz czy jak bym chciał zmienić na zębatkę pływającą to muszę mieć dłuższy łańcuch czy będzie pasował ten co używałem na zębatce stałej??? I czy szybciej się zużywają pływające czy te stałe ??? Ja mam partnera 351 i nie wymieniałem jej od nowości a przepaliłem na niej ok 50l paliwa.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.