Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Zgadzam sie, pracuje zawodowo koszac boboczy drog oraz rowy ze skarpami od czerwca do sierpnia po 12 godzin lacznie z sobotami uzywamy tylko wykaszarek Husqvarna...
blokada wrzeciona nie działa najlepiej?? to znaczy co masz na myśli? bo u mnie wszystko działa pięknie.
Witam Po prostu czasem blokuje poprawnie, a czasem potrzeba kilku obrotów zanim zablokuje się wrzeciono. Sprawdzałem na 2 innych egzemplarzach i jest tak samo. C.
ok. rozumie. muszę się bliżej temu przyjrzeć, na razie nic takiego nie zauważyłem. Właśnie, jak działa w.w blokada? I tak dodam od siebie, ze do prac domowych w.w wkrętarka dla mnie jest idealna - lekka, poręczna, akumulator li-jon, test baterii. SUPER. już mi dużo pomogła:) oby tak dalej:) co do "wnętrzności" to się nie wypowiadam, bo nie mam na ten temat pojęcia:)
witam panowie w czwartek w lidlu będzie dostępna w sprzedaży Szlifierka stołowa dwutarczowa Parkside , myślicie że warto w to zainwestować ? szlifierka będzie używana sporadycznie. czy ktoś ma doświadczenie z tą maszynką ? proszę o radę pozdrawiam
odpowiedz sobie na pytanie czego potrzebujesz, jak zwykłej szlifierki żeby czasem jej użyć to bierz tą bo jest w dobrej cenie. jak chcesz przemysłową to kup taką za 500 zł:)
jasne ,cena rozsądna , napewno będzie użytkowana sporadycznie do naostrzenie, spiłowanie szlifowania itp. po to jest te forum żeby spytać się o poradę, czy ktoś z kolegów po fachu miał do czynienia z taką właśnie szlifierką.
Eryk, ja mam tę szlifierkę. Pisałem kiedyś, że przy okazji remontu i ponownego otwarcia jednego z marketów w Poznaniu kupiłem, m.in. szlifierkę (kosztowała chyba 60 PLN, żal było nie brać). Wyczyścili sobie magazyny z rzeczy, które nie zeszły w regularnych promocjach. Wziąłem wtedy jeszcze takie narzędzie wielofunkcyjne (opisane na blogu) oraz polerkę (też opisana). W stosunku do innych narzędzi z Lidla akurat szlifierkę mogę polecić. Używam do drobnych prac, ostrzenie noży, etc. Od kiedy jest promo w Lidlu? Może zdążę rozkręcić i cyknąć fotki? Jakby coś, to pytaj, postaram się pomóc.
Witam, promocja zaczyna się w ten czwartek (02.02.2012r) ale wiadomo , ograniczona ilość produktu :) więc trzeba gonić rano. zdecyduję się na nią , myślisz że tarcze bez problemy dostępne do tej szlifierki? pozdrawiam sprawdz na stronie lidl w necie
oglądałem filmik prezentujący w.w szlifierkę i podobno są zmienne końcówki na różne "tarcze"
Pracowałem w Norwegii z Norwegami i mieliśmy młot udarowy parkside była sytuacja że norweg hydraulik musiał skorzystać z naszego młota i efekt był taki że po próbie kucia dosłownie wyrzucił go za siebie i poszedł do samochodu po swój młot Hilti
odnośnie odkurzacza Parkside PNTS 1500 A1, worki z jakiego odkurzacza i filter z czego podchodzi do niego, na stronie lidla nie mozna znajsc workow do ich odkurzacza, ebente w morde :(
Kolega wykazuje się nie lada refleksem... marka Bosch skończyła się parę lat temu, teraz to taki sam chłam jak reszta amatorskich rozwiązań. Ceny na to wskazują i miejsce produkcji...
witam! ja z tej firmy mam praktycznie wszystkie elektronarzędzia,nie mam tylko strugarki,i zgodze się z tym majstrem sprzęt naprawde dobry.Z tego co mi powiedział znajomy niemiec to podobno ten sprzęt jest na podzespołach boscha.Ale miałem awarie szlifierki taśmowej i dopasowałem część od bosch,ale można też dostać części orginalne do parkside.Mnie zaskoczyła wiertarka stołowa,w drucie zbrojonym 12-ce wywierciłem na raz 10-ke otwór bez polewania wodą.Ja wymieniłem już wszyskie elektronarzędzia na tą firme,nawet bleckdeker legł,mój sprzęt jest prawie katowany nie które narzędzia mam 3 lata i bez awari.Także polecam te elektronarzędzia.POZDRAWIAM
Witam.i tu się mylisz,nie który sprzęt mam przeszło 3 lata,wszystko z tej firmy oprócz strugarki i naprawde jest katowany,bo prowadze prywatnie stolarke,także nie jest używany raz w miesiąc,bo 4-8 godzin dziennie,sprzęt firm jaki miałem typu bleckdeker i bosch nie dały rady nawet 2 lata a czapka pieniędzy bo firm!.Sprzęt jaki by nie był trzeba o niego dbać bynajmniej wydmuchać sprężonym powietrzem.pozdro
witam!Mój dewalt wysiadł po półtora poku[wiertarka],a mam sprzęt parkside nie który już ponad 3 lata i bez awari używany na okrągło.polecam
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.