Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Witam proszę o pomoc w wyborze szlifierki kątowej co myślicie o 9566CVR makity czy może macie inne propozycje ??
witam proponuje Dewalt D28130, poręczna i mocna, polecam
Proponuje Kress 1400 WSE, mozna go dostac za niecałe 600zł - jesli ma być mocna i mieć regulację prędkości.
podpisuje się pod kolegą erykiem, dewalt zrobił naprawdę świetną szlifierkę, pracuje w zakładzie kamieniarskim, ciężkie warunki dla szlifierki przez mocne zakurzenie i nie ma z nią problemu. szef kupił metabo i wysiadła po 2 miesiącach, polecam dewalt
No coś podobnego;)) super metabo padło po 2 miesiącach!? Niemożliwe, tak koronny produkt siada?;)) Rozumiem wyrzynarki, rozumiem wiertaki, ale szlifierka kątowa?:))
no wyobraź sobie. temat na forum anty jk to o tobie? hehehe i wszystko w tym temacie. jaki koronny produkt? podniecacie się nie zdrowo napisem maide in germany na szlifierce? heheh to jest śmieszne, każda maszyna jest awaryjna a jak dostaje w dupe i to extrematnych warunkach okazuje się czego jest warta. ok to teraz na poważnie dewalt u mnie w pracy sprawdza się świetnie, a nie obchodzi mnie kress bosch czy inna metabo wysiadła i więcej jej nie kupią więc nie rozumiem z czego baranie się cieszysz? !
dziękuje za szybką odp. a jeszcze mnie nurtuje szlifierka kątowa DeWalt D28136KD-QS tylko występuje pod trzema nazwami D28136KD-QS, D28136KD i D28136 może mi ktoś powiedzieć czym się różnią z wyrazami szacunku nordiego
od mocy silnika. poszukaj więcej informacji na ten temat w internecie. pozdrawiam
Mietek ja się niczym nie podniecam;)) po prostu polewam z pewnych osób, które tak zachwalają szlifierki metabo, bo dla nich wszystko inne jest złe. Tobie sprawdził sie Dewalt ok, komuś Metabo też ok, jeszcze komus innemu Kress cieszy mnie to bardzo;) Tylko że większość tematów schodzi potem na temat: "Ja mam rację bo firma XX jest lepsza od firmy YY.." - to jeszcze pół biedy jak te przechwałki sa popare własnym doświadczeniem(choc czasem kiepskim). Chodzi o To że wiele osób cię przeklnęło i zwyzywało gdybyś zaczął narzekać na metabo a chwalic inną markę. Jak widać nie wszystko jest takie piekne jak niektórzy piszą;]
a co sądzicie o narzędziach miwuakee? chciałem uzupełnić warsztat ale czytam na tym forum ze sie strasznie psuje i klopot z serwisem bo malo znane. Pracuje ktos nimi?
Psuje się pewnie tak jak każde dobre narzędzie, rzadko ale czasem się zdarza. Najlepszym również. Co do serwisu, wydaje mi się opinie takie same jak o innych, metabo oszukuje klientów sloganami których w praktyce nie stosuje, bosch czepia się wszystkiego, z makitą ciężko się w ogóle skontaktować itp... Owszem negatywne opinie o serwisie zawsze usłyszysz, gdy ktoś rozżalony nagle napisze na forum, że musiał zapłacić. Jednak wielu ludzi kupując narzędzie mysli że gwarancja obejmuje wszystko, to można zajechać je i tak naprawić muszą... otóz NIE, gwarancja każdego producenta wygląda niemal tak samo. Gwarancji polega tylko awaria wynikająca z wady konstrukcyjnej lub materiałowej. Owszem serwis od serwisu też się rózni, moim zdaniem najprzyjaźniejszy klientowi jest serwis Kressa i tani. Serwis Milwaukee jest dość drogi(jak narzedzia) więc zawsze należy pamietać, ze w razie awarii trzeba troche kasy mieć róznież na naprawe. Co do samej wytrzymałości narzędzi to jak najbardziej polecam, jeśli nie pracujesz w wielkim zapyleniu to milwaukee, Bosch i Fein to najlepszy wybór.
Jak byś widział w jakim zapyleniu pracują szlifierki kątowe Bosch w zakładach produkcyjnych to miałbyś inne zmienił zdanie o tej frmie. Mają ciężko i mimo tego dają radę.
Ale ja nie przecze że pracują w zapyleniu, chodzi mi o głównie wytrzymałość przy obróce stali, bo tu liczy się mocny i trwały silnik. A Pył jest zabójczy dla wszystkiego, ciężko komus odpowiedzialnie proponować coś, co może dość szybko paść przez pył. Sam jesteś w stanie zagwarantować że Bosch wytrzyma każdy pył? bo ja nie.
To może ja czysto informacyjnie http://www.protool.pl/mediandoweb/index.cfm?ID_O_TREE_GROUP=4760
Eh czysto informacyjne pytanie czy używałeś kiedyś tego sprzętu mi tam zależy na informacjach z użytkowania a nie na jakiś reklamach ceny maja wysokie porównaniu do dewalt ale podobne do makity więc proszę tylko o wypowiedzi o sprzęcie co używacie lub kiedyś mieliście w rękach.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.